Lütfen kelimelerimizi düzgün seçerek kullanalım birbirimize hakaretvari ve cevap doğacak cümlelerden kaçınalımSen kimsinde millete böyle konuşuyorsun ukala haddini bil.
elif hanim tamam duzgun konusalim ama bu deryadenizmidir nedir her konuda bulunuyo gerekeni yapmanizi istiyorum .Lütfen kelimelerimizi düzgün seçerek kullanalım birbirimize hakaretvari ve cevap doğacak cümlelerden kaçınalım
vaktin cok degerliyse burda ne isin var her konuda varsiniz. vaktiniz bumu güldürmeyin allah aşkina .dSana ilk ve son uyarım benim foruma yazdığım mesajlardan uzak dur benim vaktim çok değerli umarım anlatabilmişimdir ve anlamışsındır
hayirdir asalak filan kim oluyosunuz siz baska isiniz yokmu sizin her konuda varsiniz asosyelmisin acaba yalniz yasayan biri filanmi .dSen milletin koalisyon ortağı mısın herkes haddini bilsin ben biliyorum verdiği cevaba bak ondan sonra konuş asalak
kaba dil kulanimindan suresiz ban yedim derya denizinde yemesi gerekiyo haksizlik yapmayalim lutfenLütfen kelimelerimizi düzgün seçerek kullanalım birbirimize hakaretvari ve cevap doğacak cümlelerden kaçınalım
Kime nasıl kuralları uygulayacağımız konusunda fikir sorduğumu sanmıyorum ayrıca sizin dosya baya karbardığı için süresiz ban aldınız buda demek oluyor ki kendinizi ifşa ettiniz bidiğim halde size bişey demedim. @Deryadeniz907 bey demişti hatırlarsanız siz “yoo kimden söz ediyorsunuz” diye inkar ediyordunuz aranızdaki sürtüşme var diye ayrıcalıklı değil kimse ,kim neyi hak ettiyse o cezayı alır ayrıca bahsedilen kullanıcımız belirli süre ban almıştır yani herkes hakettiğini alır kimseye tolerans yada imtiyaz yoktur .elif hanim tamam duzgun konusalim ama bu deryadenizmidir nedir her konuda bulunuyo gerekeni yapmanizi istiyorum .
Mesajlar birleştirildi:
vaktin cok degerliyse burda ne isin var her konuda varsiniz. vaktiniz bumu güldürmeyin allah aşkina .d
Mesajlar birleştirildi:
hayirdir asalak filan kim oluyosunuz siz baska isiniz yokmu sizin her konuda varsiniz asosyelmisin acaba yalniz yasayan biri filanmi .d
Mesajlar birleştirildi:
kaba dil kulanimindan suresiz ban yedim derya denizinde yemesi gerekiyo haksizlik yapmayalim lutfen
Herkes her konuda bilgisi yada fikri dahilinde beyan da bulunabilir saygı ve terbiye çerçevesindeelif hanim tamam duzgun konusalim ama bu deryadenizmidir nedir her konuda bulunuyo gerekeni yapmanizi istiyorum .
Mesajlar birleştirildi:
vaktin cok degerliyse burda ne isin var her konuda varsiniz. vaktiniz bumu güldürmeyin allah aşkina .d
Mesajlar birleştirildi:
hayirdir asalak filan kim oluyosunuz siz baska isiniz yokmu sizin her konuda varsiniz asosyelmisin acaba yalniz yasayan biri filanmi .d
Mesajlar birleştirildi:
kaba dil kulanimindan suresiz ban yedim derya denizinde yemesi gerekiyo haksizlik yapmayalim lutfen
asalak sevgi saygi cercevesinde galiba bende bilmiyordum iyi oldu.Herkes her konuda bilgisi yada fikri dahilinde beyan da bulunabilir saygı ve terbiye çerçevesinde
sana ne yapicagimizimi sorucaz hayirdir.Sana ilk ve son uyarım benim foruma yazdığım mesajlardan uzak dur benim vaktim çok değerli umarım anlatabilmişimdir ve anlamışsındır
Bu cevabına binaen uyarı aldı dikkatli bakın isterseniz aşırıya gidilirse uyarıya rağmen devam edilirse ban vb. Cezalar alınırasalak
asalak sevgi saygi cercevesinde galiba bende bilmiyordum iyi oldu.
Bu sözler size yapılmadı herşeyi üzerinize vazife edinmeyiniz lütfen gereksiz yeni bir tartışmaya zemin hazırlamayınız uyarıyorum.asalak
asalak sevgi saygi cercevesinde galiba bende bilmiyordum iyi oldu.
Mesajlar birleştirildi:
sana ne yapicagimizimi sorucaz hayirdir.
Sen kimsinde millete böyle konuşuyorsun ukala haddini bil.
@Elif hanım demiştim ben size 6. His meselesi benim ki demek kendi kendini ifşaladı üye. Üyeyi yok saydığım için mesajlarını okumuyorum bu da zamandan tasarruf etmemi sağlıyorKime nasıl kuralları uygulayacağımız konusunda fikir sorduğumu sanmıyorum ayrıca sizin dosya baya karbardığı için süresiz ban aldınız buda demek oluyor ki kendinizi ifşa ettiniz bidiğim halde size bişey demedim. @Deryadeniz907 bey demişti hatırlarsanız siz “yoo kimden söz ediyorsunuz” diye inkar ediyordunuz aranızdaki sürtüşme var diye ayrıcalıklı değil kimse ,kim neyi hak ettiyse o cezayı alır ayrıca bahsedilen kullanıcımız belirli süre ban almıştır yani herkes hakettiğini alır kimseye tolerans yada imtiyaz yoktur .
Bu konuyu kapatalım kişiselleştirmiyelim artık isterseniz .@Elif hanım demiştim ben size 6. His meselesi benim ki demek kendi kendini ifşaladı üye. Üyeyi yok saydığım için mesajlarını okumuyorum bu da zamandan tasarruf etmemi sağlıyor