Bence uzatma üstad, tartıştığın kişi de eli sopalı öğretmenden farksız. Çok itici bir üslübu ve insanlara yaklaşımı var. Forum sahibi olsa bile beni çok alakadar etmez ama, ne zaman bir yorumunu görsem, o iticiliği
Yazdıklarının aynısını ben sende de görüyorum bu kadar tesadüf olamazBence uzatma üstad, tartıştığın kişi de eli sopalı öğretmenden farksız. Çok itici bir üslübu ve insanlara yaklaşımı var. Forum sahibi olsa bile beni çok alakadar etmez ama, ne zaman bir yorumunu görsem, o iticiliği görüyorum....
Burda bile haklılığımı gösterdin, bravo.Yazdıklarının aynısını ben sende de görüyorum bu kadar tesadüf olamaz
Bende sıkıntı yok sıkıntılı olanlar kendini belli etmiş zatenBurda bile haklılığımı gösterdin, bravo.
Sıkıntılarınla baş başa bırakıyorum seni...
AntartikaBende sıkıntı yok sıkıntılı olanlar kendini belli etmiş zaten
Uzatma salla gitsinValla sıkıntılı...
Ne desen atlıyor![]()
Lütfen sözlerinize dikkat ediniz kişilerin ayrılığı teknoloji ile bağının kopması anlamına gelmiyor buradan kimin gidip gitmeyeceği sizin karar verebileceğiniz durum değildir.Sakin ol zaten tarihi sen yazdın demedim listeyi sen belirledin demedim normal bir soru sorduk yapmadığın atar kalmamış oppo resmi açıklama yapmadığı sürece teknoloji sitelerinin bilgilerine güvenmiyorum mesela bir teknoloji sitesine göre a74 13 güncellemesi almayacaktı ama aldı.
Geçende post açmıştın 'oppo serüvenim sonlandı' diye bana kalırsa bu forumda fazla kafa karışıklığına sebep olma oppo ile serüvenin sonlandıysa burda durmanın manası yok
Merhabalar tartışma yersiz @Deryadeniz907 bey yönetici değil bu konuya açıklık gerireyim.Asıl senin bir sıkıntın var insanlarla geçen gün de başka bir arkadaşa sözde kendince laf soktun. Belliki psikolojik sorunların varHaddini bil bir daha zaman israfı şeklinde hakaret edersen bu kadar kibar olmam ilk ve son uyarım sana. Bir de forum yöneticisi olmuş ama senin insanlara karşı egon sökmez haddini bil
Mesajlar birleştirildi:
Senin burada özgürce fikrini beyan eden insanlara karşı bir takıntın var bu bariz ortada. Sana yetki verdiler diye burada ben dahil kimseye ahkam kesemezsin. Yetkiyi kullanma amacın çok farklı.
Gerekli uyarıları yaptım konuyu uzatmanın gereği olmadığını düşünüyorum forumda saygı çerçevesinde yorumlarımızı yapabilirizBurda bile haklılığımı gösterdin, bravo.
Sıkıntılarınla baş başa bırakıyorum seni...