Reno5 7 gün önce paylaşılan listede yoktu yani artık listede olmasını beklememize gerek yok çünkü listede olmayan reno5 aldı.Reno6 da almış coloros 12.Sıra reno5 liteda gelmesi artık an meselesi diye düşünüyorum bu ay sonuna kadar veya en geç Mayıs başı gelmesini bekliyorumSayın @Mcht6198 bizim Reno 5 Lite çok gecikmez değil mi? Reno5'e geldiğine göre bize ne zaman gelir acaba?Çok gecikmez diyorum artık.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler sayın @Mcht6198 en kısa sürede gelmesini bekliyoruz bizim Reno5 Lite içinReno5 7 gün önce paylaşılan listede yoktu yani artık listede olmasını beklememise gerek yok çünkü listede olmayan reno5 aldı.Reno6 da almış coloros 12.Sıra reno5 liteda gelmesi artık an meselesi diye düşünüyorum bu ay sonuna kadar veya en geç Mayıs başı gelmesini bekliyorum
Detaylar paylaşırsanız seviniriz.
Ekran görüntüleri güncelleme ayrıntılarını belirten.
Değişiklikleri bizimle paylaşırsanız seviniriz
Beta mı yoksa kararlı sürüm mü geldi ?
Mesaj yazdığınız kısımda sol atta dosya ekle yazıyor ordan fotoğraf veya ekran görüntüsü paylaşabilirsinizben fotoğraf paylaşamıyorum burda nasıl yükleniyor bilmiyorum
Mesajlar birleştirildi:
kararlı sürüm beta değil
Uygulama üzerinden değil de site üzerinden giriş yaparsanız .ben fotoğraf paylaşamıyorum burda nasıl yükleniyor bilmiyorum
Mesajlar birleştirildi:
kararlı sürüm beta değil
Güncelledikten sonra değişen şeyleri de Erkan görüntüsü atabilir misiniz örneğin menüde kişiselleştirmeler kısmını duvar kağıtları bölümüOppo ile alınan ekran görüntüsü, buyrun güncelleme günlüğüEkli dosyayı görüntüle 4417
Evet bunu ben de merak ediyorum özellikle kişiselleştirmeler bölümünde neler değişmiş acaba?Güncelledikten sonra değişen şeyleri de Erkan görüntüsü atabilir misiniz örneğin menüde kişiselleştirmeler kısmını duvar kağıtları bölümü