- Cihaz
- Reno 2Z
Rica ederim.Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
Telefon açıkken ses açma ve power tuşuna 30 saniye kadar basınız yeniden başlasın açılınca bırakın ellerinizi.ColorOS11 güncellemesi sonra Telefonumda bir kasma oluyor ve müdahale edemiyorum ekran kilitleniyor ve bu 30 35 saniye kadar sürüp sonra kendine geliyor yardımcı olursanız sevinirim
Dediğinizi yaptım inanın çok memnundum telefondan lakin dünden beri soğudum peki bu yeni guncelleme ile şarj olayı biraz hızlı mı tükeniyor yoksa bana mı oyLe geldi?Telefon açıkken ses açma ve power tuşuna 30 saniye kadar basınız yeniden başlasın açılınca bırakın ellerinizi.
Evet güncelleme sonrası oluşan bazı sorunlar mevcut o yüzden geri çekildi güncelleme düzenleme yapılınca tekrar dağıtım yapılacaktır.Dediğinizi yaptım inanın çok memnundum telefondan lakin dünden beri soğudum peki bu yeni guncelleme ile şarj olayı biraz hızlı mı tükeniyor yoksa bana mı oyLe geldi?
Dediğinizi yaptım sürekli olmuyor bu sorun birkaç gündür başladı günde bir iki kez oldu telefona reset de attım. Az önce oldu ve buraya yazdım. Telefondan gayet memnundum lakin bu durum harbiden can sıkıcı. Yeni güncelleme sonrasi örneğin bir resim indirsem Fotoğraflar kısmına değil de albümler bölümune indiriyor misal bu neden bu?Evet güncelleme sonrası oluşan bazı sorunlar mevcut o yüzden geri çekildi güncelleme düzenleme yapılınca tekrar dağıtım yapılacaktır.
İyileştirme güncelleme leri ile düzelecektir sorunlarda.
Yaptınız sanırım dediğimi sonuç alamadınız mı peki.?
ColorOS11 den sonr a böyle oldu maalesefDediğinizi yaptım sürekli olmuyor bu sorun birkaç gündür başladı günde bir iki kez oldu telefona reset de attım. Az önce oldu ve buraya yazdım. Telefondan gayet memnundum lakin bu durum harbiden can sıkıcı. Yeni güncelleme sonrasi örneğin bir resim indirsem Fotoğraflar kısmına değil de albümler bölümune indiriyor misal bu neden bu?
Peki dediğinizi yaptım diyelim düzelmedi nasıl halledebiliriz bu sorunu gene kasma donma olursaColorOS11 den sonr a böyle oldu maalesef
İyileştirme güncelleme sini beklemelisiniz başka çözüm yok şuan için.Peki dediğinizi yaptım diyelim düzelmedi nasıl halledebiliriz bu sorunu gene kasma donma olursa
Peki bu güncelleme kesin gelir mi ve tarih belli mi acaba?İyileştirme güncelleme sini beklemelisiniz başka çözüm yok şuan için.