Evet onu da denedimEvet maalesef öyle ama karanlık modda siyah oluyor deneyebilirsiniz.
Ama bu kez Instagram Facebook gibi uygulamalarda da heryer simsiyah oluyor
Yinede ilginiz için çok teşekkür ederim.
Evet onu da denedimEvet maalesef öyle ama karanlık modda siyah oluyor deneyebilirsiniz.
Rica ederim. Onunda ayarları var simsiyah olmasını istemiyorsanız ekteki ayarları deneyinizEvet onu da denedim
Ama bu kez Instagram Facebook gibi uygulamalarda da heryer simsiyah oluyor
Yinede ilginiz için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim @Elif hanımGeçmiş olsun .
Yeni fark ettim malum konu yeni olunca kaza geçirme olayını yeni okumuş bulundum, halbuki dün tema apk üzerine bir sürü yazılar da bulunduk ama anca bu durumu okuyabildim ve yazabildim. Tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederim @Elif hanım
Sorunu çözdüm ilerideki sayfalarda çözümünü yazdım teşekkür ederim @okito beyUygula seçeneği yok maalesef.
Renk seçiyorsunuz o kadar, ilginç olan bildirim olan çalışmıyor benim, mesaj falan geliyor ama aydınlatma yanmıyor ama aramada çalışıyor kenar aydınlatma enteresan
Evet birçok yazı yazdık bunlar hakkında, eski mesajımda dediğim gibi android 11 görünce bir an mutlu oldum kendimi foruma odakladım, ağrılarım vs. Unuttum bir anYeni fark ettim malum konu yeni olunca kaza geçirme olayını yeni okumuş bulundum, halbuki dün tema apk üzerine bir sürü yazılar da bulunduk ama anca bu durumu okuyabildim ve yazabildim. Tekrar geçmiş olsun.
Tekrar çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun..Evet birçok yazı yazdık bunlar hakkında, eski mesajımda dediğim gibi android 11 görünce bir an mutlu oldum kendimi foruma odakladım, ağrılarım vs. Unuttum bir an
Trafik kazası geçirdim bisiklet ile şehirler arası gezideydim 120 km yol yaptım ardına eve döndüm saatler sonra kaskımı çıkartıp küçük bir iş için şehir merkezine gidiyordum ki kırmız ışıkta araba ile çarpıştık dün taburcu olabildim ancak.
Tekrardan teşekkür ederim @Elif hanım
Çok teşekkür ediyorumEvet maalesef öyle ama karanlık modda siyah oluyor deneyebilirsiniz.
Rica ederim.Çok teşekkür ediyorum