- Cihaz
- Reno 2Z
O zaman atmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.Hard reset atsam iyi olur sanırım aldığım dan beri atmadım Hard reset
O zaman atmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.Hard reset atsam iyi olur sanırım aldığım dan beri atmadım Hard reset
Sadece sistemi sıfırlar sam hiç bisey kaybolmaz demi hocam bide intetim çok yavaş giriyor bu neden dir acaba önceden süper diHard reset attınız yada ayarlardan sadece sistemi sıfırlayınız.
Ayarlardan sadece sistemi sıfırlarsanız veri kaybı olmaz.Sadece sistemi sıfırlar sam hiç bisey kaybolmaz demi hocam bide intetim çok yavaş giriyor bu neden dir acaba önceden süper di
İkisi de yavaşAyarlardan sadece sistemi sıfırlarsanız veri kaybı olmaz.
Wifi mi yoksa mobil mim
Güncelleme sonrası mı oluştu?Mo
İkisi de yavaş
Sayfaları mı geç açıyor genel olarak internetle çalışan her şey mi yavaşMo
İkisi de yavaş
Önceden de wifi yavaş tı ama mobil güncellemeden sonra oldu ve ekrandaki batarya ve şebeke görünümü de yeni olduGüncelleme sonrası mı oluştu?
İnternetle çalışanlar yavaş hızı ölçüm yaptım 2 3 mb hızSayfaları mı geç açıyor genel olarak internetle çalışan her şey mi yavaş
İlk önce şunu denermisiniz;Önceden de wifi yavaş tı ama mobil güncellemeden sonra oldu ve ekrandaki batarya ve şebeke görünümü de yeni oldu
Teşekkürler pakette sorun yok bu ekrandaki batarya ve şebeke resmi nasıl yapmam lazım Hard reset mı atmam lazım diğer oppo reno 2z kullanıcılar da varmı kiİlk önce şunu denermisiniz;
Ayarlar>uygulama yönetimi> uuygulama listesi buradan sağ üstte 2 noktaya basın sisteme ait olanları göster deyiniz sonrasında wifi yazınız çıkan wifi backup restore buna girerek saklama alanı kullanımdan önbelleği ve verileri siliniz.
Yine düzelmezse wifi kutusunu elektrik ten çekin yeniden takın ve telefonnunuzdan ilk defa bağlanıyor gibi unut diyin ve yeniden bağlanın.
Mobil veri için paketiniz de sorun yoksa, güncelleme sonrası oluştu diyorsunuz sistem sıfırlaması yapınız.
Yada hard reset attınız.