Mayısta alırım gibime geliyor benimBanada öyle geliyor,mart sonu nisan gibi hayırlısı tabii,bakalım görelim.
Mayısta alırım gibime geliyor benimBanada öyle geliyor,mart sonu nisan gibi hayırlısı tabii,bakalım görelim.
Gece otomatik güncellemiş telefon ama oppo watch kullanıyorum güllemeden sonra saate bildirimler düşmez oldu saati sıfırladım ama hala aynı
Uygulaması varsa önbelleği verilerini silin yeniden deneyiniz.Gece otomatik güncellemiş telefon ama oppo watch kullanıyorum güllemeden sonra saate bildirimler düşmez oldu saati sıfırladım ama hala aynı
Recovery mod girip sıfırladım telefonu daha mı iyi oluyor böyleUygulaması varsa önbelleği verilerini silin yeniden deneyiniz.
Evet kalıntılar çerezler sıkıntılar ortadan kalkıyor.Recovery mod girip sıfırladım telefonu daha mı iyi oluyor böyle
Valla oyun alanı gitmiş şansım bu kadar işteEvet kalıntılar çerezler sıkıntılar ortadan kalkıyor.
Eminmisiniz?Valla oyun alanı gitmiş şansım bu kadar işte
Eminim.!!Eminmisiniz?
Ayarlar> oyun alanı.
Geçmiş olsunEminim.!!
Pubg ısınıyordu baya şimdi cok iyi performans oldu sıfırlayınca recoveryden oyun alani ihtiyac duymuyorumGeçmiş olsun