- Cihaz
- Reno 3
Reno 4 pro'yada gelmediReno5 Lite Ocak Güvenlik Güncellemesi benim telefonuma gelmedi.Normal mi? Gelmeyen kullanıcılar var mı?
Reno 4 pro'yada gelmediReno5 Lite Ocak Güvenlik Güncellemesi benim telefonuma gelmedi.Normal mi? Gelmeyen kullanıcılar var mı?
Cevabınız için teşekkürler sayın @Recep Kırtay.Reno 4 pro'yada gelmedi
Zannetmiyorum. Bir kısmına geldi güncelleme Android 12 Nisan ayini bulur muhtemelenBelkide android 12 ile beraber gönderilir
Benim de anlamadığım bu.Bu forumda olan bazı Reno5 Lite kullanıcılarına gelmiş Ocak güvenlik güncellemesi.Bana gelmedi ve gelmeyen arkadaşlarda var.Nasıl bir sırayla ve neye göre gönderiyorlar güncellemeleri anlamıyorum.Telefonumdan genel olarak memnunum ama Oppo'nun güncelleme politikası biraz tuhaf ve çok yavaş.Mesela Android 12 meselesi daha da karışık.Mart'ta beta sürümü diyorlar ama o tarih muhtemelen Asya kullanıcıları için.Bize gelmesi çok uzun sürer gibi.Nisan veya Mayıs aylarını bulur diye tahmin ediyorum.Zannetmiyorum. Bir kısmına geldi güncelleme Android 12 Nisan ayini bulur muhtemelen
Evet güncelleme çok yavaş ilerliyor Mart'ta beta başlayacak bize gelmesi en erken Nisan sonu Mayıs başıBenim de anlamadığım bu.Bu forumda olan bazı Reno5 Lite kullanıcılarına gelmiş Ocak güvenlik güncellemesi.Bana gelmedi ve gelmeyen arkadaşlarda var.Nasıl bir sırayla ve neye göre gönderiyorlar güncellemeleri anlamıyorum.Telefonumdan genel olarak memnunum ama Oppo'nun güncelleme politikası biraz tuhaf ve çok yavaş.Mesela Android 12 meselesi daha da karışık.Mart'ta beta sürümü diyorlar ama o tarih muhtemelen Asya kullanıcıları için.Bize gelmesi çok uzun sürer gibi.Nisan veya Mayıs aylarını bulur diye tahmin ediyorum.
Evet size katılıyorum sayın @Mcht6198Evet güncelleme çok yavaş ilerliyor Mart'ta beta başlayacak bize gelmesi en erken Nisan sonu Mayıs başı