Bu sahte olduğunu düşündüğüm bildirim geliyor iki günde bir ekranıma düşüyor. Yanlışlıkla indir dediğim için telefonu sıfırlamak zorunda kaldım ama bikaç gün sonra tekrar gelmeye başladı. Bundan kurtulma şansım var mıdır nedir bu?
34 yaşında bir yazılımcı olarak, sadece gülüyorum Aksine, açık kaynak kodlu olduğu için Android platformu virüs, malware vs şeylere çok daha açık. Sizin durumunuz Covid-19 diye birşey yok deyip de Covid-19 yüzünden ölenlerle aynı maalesef ki. iyi forumlar.Evet aynen bu şekilde düşünüyorum. Android te virüs vb şeylere inanmıyorum. Yaşım 42 ve android telefonları uzun yıllardır kullanırım. Çok yoğun kullanıyorum hemde. Bu güne kadar dediğin şeyleri hiç yaşamadım. Bunlar tamamen hayal ürünü şeyler
İyi bir yazılımcı olsaydın eğer Coloros yazılımın tamamen kapalı kaynak kodlarından oluştuğunu bilirdin34 yaşında bir yazılımcı olarak, sadece gülüyorum Aksine, açık kaynak kodlu olduğu için Android platformu virüs, malware vs şeylere çok daha açık. Sizin durumunuz Covid-19 diye birşey yok deyip de Covid-19 yüzünden ölenlerle aynı maalesef ki. iyi forumlar.
Coloros dedigin, arayuzunu opponun yaptigi, cekirdek yaziliminin ise android oldugu bir yazilim olabilir mi? Off cehaletİyi bir yazılımcı olsaydın eğer Coloros yazılımın tamamen kapalı kaynak kodlarından oluştuğunu bilirdin