H hafız1234 Yeni Üye Üye Mesajlar 28 Puanları 0 Cihaz Diğer 25 Kas 2021 #1 arkadaşlar benim şu anda telefonumdaki sürümüm 8.1.0 android sürümüm ben telefonumu android 10 a çıkarmak istiyorum kısaca nasıl yapabilirim?
arkadaşlar benim şu anda telefonumdaki sürümüm 8.1.0 android sürümüm ben telefonumu android 10 a çıkarmak istiyorum kısaca nasıl yapabilirim?
stellarle Taze Üye Üye Mesajlar 2 Puanları 0 Cihaz A91 29 Kas 2021 #11 Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin Upvote 0
Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Mesajlar 7,445 Çözümler 204 Puanları 3,350 Cihaz Reno 2Z 29 Kas 2021 #12 stellarle adlı kullanıcıdan Alıntı: Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin Genişletmek için tıkla ... O cihazın son sürüm ü Android 10 değil maalesef. Upvote 0
stellarle adlı kullanıcıdan Alıntı: Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin Genişletmek için tıkla ... O cihazın son sürüm ü Android 10 değil maalesef.
H hafız1234 Yeni Üye Üye Mesajlar 28 Puanları 0 Cihaz Diğer 13 Ara 2021 #13 Aynen son sürüm 8.1.0 bende güncelleme kısmına geldim güncellenmiyor bu saatten sonra da j7 prime gibi telefonlar güncellenmez çünkü eskidi artık Upvote 0
Aynen son sürüm 8.1.0 bende güncelleme kısmına geldim güncellenmiyor bu saatten sonra da j7 prime gibi telefonlar güncellenmez çünkü eskidi artık