- Cihaz
- Reno 3 Pro
Tema store illaki şart tema degişimi için ama malesef ülkemizde oppo politikaları nedeni ile aktif değil.@hduman Theme store 7.4.2 kurdum indirdiğim temalar orda görünüyor ve ordan değiştirebiliyorum, ama benim için değişen birşey olmadı malesef. Hala ayarlar menüsü telefon tuşları ve bildirim paneli aynı kalıyor. Koyu temadan açık temaya alınca bazıları değişiyor ama bu seferde bildirim panelinde ve dosya yöneticisinde yazılar görünmüyor. Sanırım Cos 11 olduğundan böyle bir hata veriyor. Tema dükkanını tekrar sileceğim çünkü orada olup ama indiremediğimiz temaları gördükçe sinirim bozuluyor
İndirdiginiz temaları telefonun kendi dosyalarım klasöründen üstüne bas istedigi ni kullan sıkıntı çıkarmaz.
Mesajlar birleştirildi:
Konu içindeki mesaj 'COS 7 FUL TEMALAR//13.SAYFADA' MOD - COS 7 FUL TEMALAR//13.SAYFADA. Burada ki açıklamayı dene bir bakTema store illaki şart tema degişimi için ama malesef ülkemizde oppo politikaları nedeni ile aktif değil.
İndirdiginiz temaları telefonun kendi dosyalarım klasöründen üstüne bas istedigi ni kullan sıkıntı çıkarmaz.