5 dk lik deneme konusunda detaylar ilk sayfada yazıyor göz atınız isterseniz.Hocam eline koluna sağlık şuan çalıştirdim ama hala 5 dk lık deneme diye çıkıyor biyerde yanlişlık mı yaptim yoksa böyle desede çalışıyor mu ?
Bulamadım ya5 dk lik deneme konusunda detaylar ilk sayfada yazıyor göz atınız isterseniz.
Bulamadım ya
Hocam sorunu nasil cozdun ayni sıkıntiyı bende yaşıyorumDiğer arkadaşları bilmem ama oppo da ve bu forumda ilk defa tema konusunda detaylı ve çalışan bir paylaşım gördüm. Çok ama çok teşekkürler...
Ancak benin ufak 1 sıkıntım var.
Temayı kurdum değer dediğiniz gibi 0 ve imod da aktif.
Ancak hala 5 dk deme süresi sonrası al bunu diyor.
Tekrar teşekkürler bu arada...
Edit: herhalde ilk birşeyleri hatalı yaptım. Şimdi bir sorun olmadan çalışmakta...
Merhaba hayırlı akşamlar diliyorumHocam sorunu nasil cozdun ayni sıkıntiyı bende yaşıyorum
Tekrardan sağolasin çözdüm sorunu eline emeğine sağlıkMerhaba hayırlı akşamlar diliyorum
Hayırlı bayramlar dilerim inşallah
Tema apk ile ilgili sorununuz galiba burda paylaştım 7.1..1 sürüm olmuyor ise 7.4.2 kurunuz zira en son sededit ve imod bu tema apk destekliyor üsr sürüm yüklü ise desteklemez Not 7.4.2 sürüm için imod içindeki mavi tike basınız başka bir şey yapmayınız.kurulu olan tema sürüm ve güncelleme leri kaldırıp 7.4.2kurunuz
Neyi anlamadınız acaba?Ben anlamadim bana uzaktan yardımla yardımcı olabilicek birisi varmi