- Cihaz
- A73
ben bulamadım hocam hangi sayfadaBu konu içinde 7.4.2 sürümü var unu kurunuz
ben bulamadım hocam hangi sayfadaBu konu içinde 7.4.2 sürümü var unu kurunuz
Tamam kardeşim şimdi konunun ilk sayfasını düzenledim 7.4.2 apk yıda oraya koydum aramayınben bulamadım hocam hangi sayfada
burdan indirdigim temalarda istedigim duvar kagidini vs kuramiyorum demistim 7.4.2 surumunu indirin demistiniz indirdikten sonra ne yapmam gerekiyorTamam kardeşim şimdi konunun ilk sayfasını düzenledim 7.4.2 apk yıda oraya koydum aramayın
7.4.2 kurduktan sonra Galeriden yada herhangi bir yerden duvar kağıdı nı degiştirebilirsinizburdan indirdigim temalarda istedigim duvar kagidini vs kuramiyorum demistim 7.4.2 surumunu indirin demistiniz indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor
Bende aynı yöntemi kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım7.4.2 kurduktan sonra Galeriden yada herhangi bir yerden duvar kağıdı nı degiştirebilirsiniz
tamamdir7.4.2 kurduktan sonra Galeriden yada herhangi bir yerden duvar kağıdı nı degiştirebilirsiniz
Mesajlar birleştirildi:
Bende aynı yöntemi kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım
Hımm galeri ve system launcher sürümünüzü yazabilirmisiniz7.4.2 kurduktan sonra Galeriden yada herhangi bir yerden duvar kağıdı nı degiştirebilirsiniz
Mesajlar birleştirildi:
yine kilit ekrani duvar kagidini degistiremiyorum7.4.2 kurduktan sonra Galeriden yada herhangi bir yerden duvar kağıdı nı degiştirebilirsiniz
Mesajlar birleştirildi:
System launcher sürümünüzü ve galeri sürümü nü yazabilirmisiniz .Ben oppo findex 3 pro launcher ve güncel galeri kullanıyorum bu ikisindende olabilir isterseniz apk gönderebilirim sizeyine kilit ekrani duvar kagidini degistiremiyorum
Kardeşim bu forumda yazdıklarımı okumamış sın galiba sorun degil birdaha anlatayım.Tema store ülkemizde oppo politikaları nedeni ile aktif değil magazayı kusanızda açsanızda kullanamayacaksınız.tema magazasının tek amacı 5 dakika lık deneme barajını heçmek için en son stabil imod pro ve sededit ile çalışan 7.4.2 sürümüdür.sizin tema magazasıyla işiniz yok telefonun kendi dosyalarım klasörü içinde n kurunuz herzaman temaları imod ilede 5 dk lık barajı geçin bütün temalar üçretsiz sizinhocam yeni attıgın apk kuruldu desteğin için teşekkür ederim,
fakat uygulama açtığımda ingilizce olarak bölgende kullanılamaz tarzında hata veriyor nasıl aşabilirim.