Karanlık modun açık olması nedeniyle sorun yaşıyormuşum meğer.Belirttiğiniz hususu biliyorum lakin google uygulamalarını kullanmıyor. Oppoya has uygulamalar bunlar. Ayrıca onlar değişmedi diyelim. Ekteki fotoğrafta yer alan kısım da değişmiyor.
Karanlık modun açık olması nedeniyle sorun yaşıyormuşum meğer.Belirttiğiniz hususu biliyorum lakin google uygulamalarını kullanmıyor. Oppoya has uygulamalar bunlar. Ayrıca onlar değişmedi diyelim. Ekteki fotoğrafta yer alan kısım da değişmiyor.
Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim, önceki mesajda 'da belirttiğim gibi olmuyorKardeşim ayarlar uygulamalar tema yada theme ugulamsının sürümü nedir 7.4.2 ise imod la hallederiz degilse sil güncellemeleri 7.4.2 burda var kur imod ile den lütfen bana bilgi verir misiniz
Mesajlar birleştirildi:
Sabah android 11.1 gincellemesi aldım tekrar
Bu demektirki android 12 alt yapısı oluşuyor yakında gelir
oppo a15s uyumlumu 10 androidKaranlık modun açık olması nedeniyle sorun yaşıyormuşum meğer.
Evet herşeyi denemişsiniz ve yabancıda degilsiniz bu konularda belliÖncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim, önceki mesajda 'da belirttiğim gibi olmuyor
(Cihaz Reno2 Z coloros 11.1) yüklü tema mağazası 8 di, güncellemeleri kaldırıp sizin paylaştığınız 7.1 versiyonu kurdum olmadı, 7.4.2 versiyonu kurdum olmadı.
sededit programı ile şansımı denedim olmadı, imod programı ile denedim yine olmadı
Not: tema mağazasını hiç açmayıp doğrudan dosya yöneticisinden temayı bulup kuruyorum
yani anlayacağınız ne söylediyseniz yaptım cihazın inadı engin çıkmıştır
bu arada, öyle bu işlere yabancı biriside değilim ama yine de bir şeyler ters gidiyor
Şimdi oldu, dahili depolama içinde eski theme store ve tema mağazası adı altında ne kadar klasör, atık dosya v.b. varsa sildim, tekrar yeniden 7.4.2 versiyonu yükleyip imod ile 5 dakikalık süreyi aştımEvet herşeyi denemişsiniz ve yabancıda degilsiniz bu konularda belli
Bende n diyecegimi bilemedim ters ve inat eden bir şey var
Son kez 7.4.2 kurulu ılsun data veri felan silin.dosyalarımdan coloros ile alakalı dosyaları siliniz ana temaya dönüp tema yükleyin en son sadece imod pro ile deneyin bu yöntemi
Senin adına sevindim bir yardımımız oldu ise n mutluŞimdi oldu, dahili depolama içinde eski theme store ve tema mağazası adı altında ne kadar klasör, atık dosya v.b. varsa sildim, tekrar yeniden 7.4.2 versiyonu yükleyip imod ile 5 dakikalık süreyi aştım
teşekkürler
Senin adına sevindim bir yardımımız oldu ise n mutlu
benim a 5 2020 biliyosunuz temalarinizi cok sık kullaniyorum, dun degistirmek istedim @durakoglu beyin yasadigi sorunu ben de yasiyorum yapilmasi gereken her seyi yapiyorum fakat baraj asilmiyorEvet herşeyi denemişsiniz ve yabancıda degilsiniz bu konularda belli
Bende n diyecegimi bilemedim ters ve inat eden bir şey var
Son kez 7.4.2 kurulu ılsun data veri felan silin.dosyalarımdan coloros ile alakalı dosyaları siliniz ana temaya dönüp tema yükleyin en son sadece imod pro ile deneyin bu yöntemi
Çok güzel tema teşekkürlerForumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
@durakoglu
Ozaman sana bir tema bwlki paylşmışımdır burd güzel tema