Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MODSAYFA 43 TE COS REALME (11) VE (7 )YENİ TEMALAR
Beğeneceğinizi düşündüğüm ve denediğim bir tema daha paylaşıyorum. Yine bu temamız da Realme ve Oppo uyumlu. Aşağıda görsel ve indirme linkini paylaşıyorum. Kullanacak arkadaşlar şimdiden güle güle kullansın
Beğeneceğinizi düşündüğüm ve denediğim bir tema daha paylaşıyorum. Yine bu temamız da Realme ve Oppo uyumlu. Aşağıda görsel ve indirme linkini paylaşıyorum. Kullanacak arkadaşlar şimdiden güle güle kullan
Az önce bulduğum ve yine Realme, Oppo uyumlu olduğu söylenen temayı deneyip ekran görüntüleri aldım. Aşağıda görüntüleri ve indirme linkini paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanın
Az önce bulduğum ve yine Realme, Oppo uyumlu olduğu söylenen temayı deneyip ekran görüntüleri aldım. Aşağıda görüntüleri ve indirme linkini paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanın
Telefonun kendi dosya yöneticisi ile deneyin birde. Onun dışında ki dosya yöneticileri Store yönlendirme yapmıyor. Ondan kaynaklı olabilir.
Mesajlar birleştirildi:
Değerli forum üyeleri uzun zamandır tema konusunda bu makaleyi takip ediyorum. Benim gibi birçok kişi konuda verilen talimatlar doğrultusunda arkadaşımızın eklemiş olduğu temaları uygulamıştır. Türkiye'de theme store aktif olmadığı için modlu theme Store'da kendini güncellemiyor. Bunun üzerine tema dosyaları araştırmaya başladım. YouTube de bir kanalda bir kaç tema linki buldum. İndirmek istediğim de beni theme store yönlendirme yaptı ve içerik yok dedi. Theme Store' Aktif olmayan bir ülke için bunu demesi normal. Bunun üzerine uygulamanın aktif olduğu ülkeler aklıma geldi ve denemek istedim. Telefonun ayarlarından bölgeyi Hindistan yaptım. Bunun üzerine theme store uygulamasını açtım. Sonuç theme store aktif oldu ve uygulamaya güncelleme geldi güncellemeyi de yaptıktan sonra yeni ve göz alıcı temalar aktif oldu. Makale uzun oluyor kusura bakmayın. Bir sonraki satırda nasıl olduğunu anlatayım.
Hepimiz de imod çalışsın diye Theme store 7.4.2 versiyonu kuruludur. Öncelikle bölge ayarını Hindistan yapın, dil Türkçe kalabilir. Bunu yaptıktan sonra sizde kurulu olan Theme Store 7.4.2 yi açın. Kısa süre sonra bir güncelleme olduğu uyarısını verecek. Düşünmeden güncelleyin. Ardından versiyon 8.2.0 ve Türkçe olacak. Buradan beğendiğiniz temayı deneme diyerek telefonunuza yükleyin. Ardından Theme Store güncellemesini kaldırıp elinizde var olan Theme Store 7.4.2 yi yükleyin. iMod ile de temanızı kalıcı yapın. Hepsi bu kadar. Şimdiden yapacak arkadaşlara kolay gelsin. Aşağıya görselleri ekliyorum
Thema Store 7.4.2 açtığım da gelen güncelleme ekranı.
Güncellemenin indiği ekran.
Güncelleme sonrası 8.2.0 olan Theme Store ekranı.
Karşınızda temalar.
Bu temayı beğendim ve deneme diyerek uyguluyorum.
Aşağıda temayı uyguladığım ve iMod ile kalıcı yaptığım görseller mevcut