- Cihaz
- Diğer
Hayırlısı bakalım gelsin göreceğiz. Gelmezse hint romuna geçeceğim temmuzdaben şarj konusunda uzun gideceğine inanıyorum dark mode sayesinde umarım yanılmam
Hayırlısı bakalım gelsin göreceğiz. Gelmezse hint romuna geçeceğim temmuzdaben şarj konusunda uzun gideceğine inanıyorum dark mode sayesinde umarım yanılmam
Gruplarda dark mode sonrası şarj değerlerini paylaşanlar var. Girip bakabilirsiniz.Gelio gelio desenize inşallah sarjı uzun gider
Nereden bakabilirim link atabilirmisinz?Gruplarda dark mode sonrası şarj değerlerini paylaşanlar var. Girip bakabilirsiniz.
Maalesef. Yine de Google veya Facebook'ta aratırsanız gruplar karşınıza çıkacaktır.Nereden bakabilirim link atabilirmisinz?
Uygulamasından değilde chrome tarayıdan izlemeyi denediniz mi?Ben en çok da Netflix için istiyorum Android 10'u. Artık Full HD izleyelim şu filmleri.
Ben en çok da Netflix için istiyorum Android 10'u. Artık Full HD izleyelim şu filmleri.
Neden?Güncelleme ile alakası yok yalnız bu durumun. Güncelleme gelince bile aynı olacak
HayırUygulamasından değilde chrome tarayıdan izlemeyi denediniz mi?
Çünkü zaten Netflix'in HD olmasını sağlayan yazılım halihazırda yüklü cihazınızda. Ama Netflix etkinleştirmiyor bunu.Neden?
Hiiim tam ben şey da sanmıştım note 8 pro 9 Ken yoktu 10 a geçince aldı ondanÇünkü zaten Netflix'in HD olmasını sağlayan yazılım halihazırda yüklü cihazınızda. Ama Netflix etkinleştirmiyor bunu.