- Cihaz
- Reno 5
Bence de alayım hocam Steam değer artar en azından kart falan düşerse de satılır belkiBence alın hocam. Tabii yine sizin kararınız ama.
Bence de alayım hocam Steam değer artar en azından kart falan düşerse de satılır belkiBence alın hocam. Tabii yine sizin kararınız ama.
Hem Steam değeri artıyor, hem kart düşme ihtimali var. Haklısınız hocam. 1₺'ye aldığım oyundan toplam 8₺'lik kartlar düştü. İyi kâr etmiştim.Bence de alayım hocam Steam değer artar en azından kart falan düşerse de satılır belki
haha iyi fikir.Vaay çok iyi aldık bakalım kar umalım, kar edersek Reno 2Z bebeğime bi kılıf alırım
Hocam program sorunsuz ama bazı kullanıcılar programı kurduklarında Steam profillerine fake ve virüs içerikli mesajlar geldiğini söylüyor. Ben kullanmadığım için bir şey söylemem ama tedbirli olmak lazım.Hocam bu arada aklıma gelmişken sorayım, indirmeyeceğim bir çok oyun var mesela bunlar için hep ıdle master diye bi uygulama duydum simüle edip indirmeden kartları düşürüyormuş bilginiz var mı acaba
Anladım tamam hocam teşekkür ederimHocam program sorunsuz ama bazı kullanıcılar programı kurduklarında Steam profillerine fake ve virüs içerikli mesajlar geldiğini söylüyor. Ben kullanmadığım için bir şey söylemem ama tedbirli olmak lazım.
Rica ederim ne demekAnladım tamam hocam teşekkür ederim