- Cihaz
- Diğer
Ben değilde benden şikayetçilerAslında pek şikayetçi değilim "planlı yaşamak" konusunda, sen şikayetçisin ama
Ben değilde benden şikayetçilerAslında pek şikayetçi değilim "planlı yaşamak" konusunda, sen şikayetçisin ama
Ben değilde benden şikayetçiler
Planlı yaşamaktan şikayetçi değilim de plan yapmak yoruyor bazen kenara çekilmek dinlenmek gerekiyor arada. Benimki de küçük bir dem vurma zaten daha yapacak çok işimiz varAslında pek şikayetçi değilim "planlı yaşamak" konusunda, sen şikayetçisin ama
Planlı yaşamaktan şikayetçi değilim de plan yapmak yoruyor bazen kenara çekilmek dinlenmek gerekiyor arada. Benimki de küçük bir dem vurma zaten daha yapacak çok işimiz var
Aynen hocam takmıyorum artık onlarıHiç öyle insanları takma, sen nasılsan seni öyle kabul etmeleri gerek
Aynı düşüncedeyim hocam sizinle işteyken takmıyorum işi fazla orası ayrıBende planlı yaşıyorum , dikkat ediyorum ve sonrasını düşünüyorum çevremdeki bazı insanlar bu yönümden sıkılsada yapacak bir şey yok ben böyle mutluyum ve banada olumlu yönde etkisi olduğunu düşünüyorum.
Ben bitirdim freud u güzel dizi genelde aynı geçiyor karantinada film dizi oyun oynayarakDeğerli forum arkadaşlarım,
Bugün gününüz nasıl geçti? Karantinada tekrarlıyor muyuz her günü yoksa ?
Bilgisayarım tamirde olduğu için bugün bir diziye başladım 'Freud' adında bakalım nasıl bitecek
Değerli forum arkadaşlarım,
Bugün gününüz nasıl geçti? Karantinada tekrarlıyor muyuz her günü yoksa ?
Bilgisayarım tamirde olduğu için bugün bir diziye başladım 'Freud' adında bakalım nasıl bitecek
Hangi oyunları oynuyorsunuz daha çok online mı yoksa tek kişilik senaryolar mı?Ben bitirdim freud u güzel dizi genelde aynı geçiyor karantinada film dizi oyun oynayarak