- Cihaz
- Reno 2Z
Evet değil.Bu tarihler Türkiye için değil heralde değil mi?
Evet değil.Bu tarihler Türkiye için değil heralde değil mi?
İkinci çeyrekte alacak güncellemeyi. Ülkemize gelmesi Temmuz sonu Ağustos başını bulur muhtemelen.merhaba oncelıkle kolay gelsın forumda hıc bır yerde oppo a74 ile ilgili bişey goremedım ısmı mı farkılıdır bu yazılanlar ıcerısınde oppo a74 de var mı dır ?
Yanlış hatırlamıyorsam a91 ColorOS 6.1 ile çıktı 2 büyük güncelleme aldı ve 2 büyük güncelleme alan telefonlara sadece güvenlik güncelleştirmeleri verileceği söylendi.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar.. sözü fazla uzatmadan bişey sormak istiyorum, marka bize resmen dejavu yaşatıyor colors 11 de de aynı şeyleri yaşadık şimdi sözüm ona nasıl bir guncelme stratejisi bu bilen varsa söylesin neden böyle söylüyorum hemen anlatayım kısaca dün bir yerde guncelme planı gördüm de ya garip dir a 74 54 ve hatta a16 modellerine colors 12 verileceği yazıyordu peki bizim bu a91 modeli nasıl olurda almaz zira donanım kalite olarak bunlardan daha iyi değil mi??
2020 yılında çıktı diye biliyorum oda 10 başladı yanlış değilsem öyle hatırlıyorumYanlış hatırlamıyorsam a91 ColorOS 6.1 ile çıktı 2 büyük güncelleme aldı ve 2 büyük güncelleme alan telefonlara sadece güvenlik güncelleştirmeleri verileceği söylendi.
Aynı durum reno2z içinde geçerli 2 büyük güncelleme alan 3. Büyük güncelleme almıyor maalesef.
Yada ben aldığımda öyleydi dedimya çok iyi hatırlamıyorum baya bir zaman geçti aradanYanlış hatırlamıyorsam a91 ColorOS 6.1 ile çıktı 2 büyük güncelleme aldı ve 2 büyük güncelleme alan telefonlara sadece güvenlik güncelleştirmeleri verileceği söylendi.
Aynı durum reno2z içinde geçerli 2 büyük güncelleme alan 3. Büyük güncelleme almıyor maalesef.
2019 yılı çıkış ColorOS6.1 ile çıktı android 9.02020 yılında çıktı diye biliyorum oda 10 başladı yanlış değilsem öyle hatırlıyorum
6.1 ile çıktı 7 aldı.Colors 7 değil miydi..6.1 diye hiç birşey hatırlamıyorum
Hayırlısı olsun yapacak birşey yok6.1 ile çıktı 7 aldı.