Google ekibiyle paylaşmadım nereden paylaşacağım hakkında da bir bilgim yok. Tam ekran sorunu için dediğiniz kısım burası olması lazım sorun üst taraftaki seçenekte ama orada Chrome yok ayarlayabilmek içinHocam sorunu Google ekibi ile paylaştınız mı, dediğim yerden ayarlama yapamıyor musunuz?
Üst değil alt kısım bizi ilgilendiriyor. Alt kısıma girdiğiniz zaman Chrome uygulamasını görüyor musunuz?Google ekibiyle paylaşmadım nereden paylaşacağım hakkında da bir bilgim yok. Tam ekran sorunu için dediğiniz kısım burası olması lazım sorun üst taraftaki seçenekte ama orada Chrome yok ayarlayabilmek için
Tekrar merhabalar,Nereye sağ tıklıcam telefondan giriş yapıyorum bilgisayar değil.
Mesajlar birleştirildi:
Böyle bir seçenek yok
Mesajlar birleştirildi:
Ekran böyle sağ taraf beyaz oluyo kameranın olduğu bildirim çubuğunu aşağıya çektiğimiz kısım
Merhabalar,Google ekibiyle paylaşmadım nereden paylaşacağım hakkında da bir bilgim yok. Tam ekran sorunu için dediğiniz kısım burası olması lazım sorun üst taraftaki seçenekte ama orada Chrome yok ayarlayabilmek için
O kısımda bunlar var başka bir şey yokÜst değil alt kısım bizi ilgilendiriyor. Alt kısıma girdiğiniz zaman Chrome uygulamasını görüyor musunuz?
Bu kısımda da Chrome yok ayarlamam için. Ön kamera kısmı beyaz oluyo chromedan tam ekrandan dizi izlerkenTekrar merhabalar,
Uygulamadan değil de internetten bir video izliyorsanız eğer, girdiğiniz web sitesi görüntüyü öyle ayarlamış olabilir. Bu durumda yapacak bir şey yok.
Uygulamadan izliyorsanız eğer şu adımları takip ediniz;
Ayarlar > Uygulama Yönetimi > Sorun Yaşadığınız Uygulama > Konkav Alan Gösterimini Etkinleştir
Umarım bu makale yardımcı olmuştur.
Mesajlar birleştirildi:
Merhabalar,
Gönderdiğiniz ekran görüntülerini inceledim. Uygulamaların ön kamera görünümü seçeneğini 'Ön kamerayı göster' konumuna getiriniz. Yine aynı şekilde uygulamaya göre tam ekran görünümü seçeneğini de 'Tam ekran görünümü açık' konumuna getiriniz. Sorun devam ederse OPPO Support ile iletişime geçiniz.
Telefonla alakalı bir durum bence düzeltiliyor olması lazım harf reset atmak gereksiz olur benceYüklediğiniz bir oyuni tema, duvar kağıdı vs bişi etkiliyor olabilir.
Hard reset atıp aynı videoyu açmayı deneyin belki faydası olur.
Site adı söylemek yasak mı bilmiyorum o yüzden söyleyemiyorum da. Normal chromedan herhangi bi dizi sitesinden dizi izliyorum Netflix falan değil ücretsiz dizi film sitelerindenne seyrediyorsun uygulamanın adını veya videoyu yaz bizde bakalım bizim reno 4 lite dan
Ayarlar>kolaylaştırıcı araçlar>navigasyon düğmeleri>sanal düğmeleri otomatik gizle varmı böule bir seçenek.Nereye sağ tıklıcam telefondan giriş yapıyorum bilgisayar değil.
Mesajlar birleştirildi:
Böyle bir seçenek yok
Mesajlar birleştirildi:
Ekran böyle sağ taraf beyaz oluyo kameranın olduğu bildirim çubuğunu aşağıya çektiğimiz kısım