...Merhaba,
Telefonum açık iken (kullanıyor iken) anında yeni bir bildirim geldiğinde karşıma çıkmıyor, durum çubuğunda bildirim gözüküyor. Bildirimin anında gözükmesi için ne yapmalıyım?
son care telefonun fabrika ayarlarini silmek maalesef.Dediklerinizin hepsi işaretli.
Diğer uygulamalar içinde aynı geçerli ise iyileştirme güncellemeleri beklemeliyiz maalesef. Yada sadece sistem ayarlarını sıfırlayınız merak etmeyiniz veri kaybetmeyeceksiniz.Dediklerinizin hepsi işaretli.
İyileştirme güncelleme leri beklemelisiniz maalesef.Sistem ayarlarını sıfırladım düzelmedi maalesef.
Sorunu çözdüm, bu yanıt sayesinde. Kategorilerdeki kutucukların başlıklarını işaretlememisim, hata tamamıyla bende. Çabalarınız için teşekkür ederim.Telefon elinizdeyken kısasüreli görünür ekranda sonra durum çubuğunda beliriri isterseniz şunu denermisiniz;
Örneğin mesajları konu alalım.
Mesajların üstüne basılı tutun > uygulama bilgilerine girin sonrasında bildirimleri yönet basalım orada başlık işaretlimi kontrol ediniz.
Ayrıca aynı sayfada mesaj bildirimleri basınız giriniz içeriğe oradaki başlık kutucuğu da işaretli mi bakarmısınız lütfen.
Rica ederim.Sorunu çözdüm, bu yanıt sayesinde. Kategorilerdeki kutucukların başlıklarını işaretlememisim, hata tamamıyla bende. Çabalarınız için teşekkür ederim.