Oyun alanında oynayınız yarış modunda oynayınız.Oppo rx 17 neo telefonum pasha fencer oyununda donma yapıyor. Oyunu telefona ilk yüklememde sorunsuz oynuyorum oyunu kapayıp tekrar açtığımda oyunu açıyor 5 saniye üçinde donuyor.
Oyun alanında oynadım değişen birşey olmadı yarış modunu deniycem teşekkürlerOyun alanında oynayınız yarış modunda oynayınız.
Rica ederim.Oyun alanında oynadım değişen birşey olmadı yarış modunu deniycem teşekkürler
Oyun yetkililerine sorun isterseniz, oyun kaynaklı sorunda olabilir.Denedim elif hanım malesef yine dondu
Sizlerden önce oyun yetkilileriyle görüştüm oppo rx 17 telefonlarında genelde bu gibi şikayetlerin geldiğini söylediler oyunda benim tlfnumdan düşük diğer marka telefonlar ile rahat oynuyor arkadaşlarım benim oyun hesabımı oppo reno 4 te açtım sorunsuz oynanıyor bende donma oluyor ikinci açışımdaOyun yetkililerine sorun isterseniz, oyun kaynaklı sorunda olabilir.
O zaman telefonun kapasitesi oyuna yeterli değil ozaman.Sizlerden önce oyun yetkilileriyle görüştüm oppo rx 17 telefonlarında genelde bu gibi şikayetlerin geldiğini söylediler oyunda benim tlfnumdan düşük diğer marka telefonlar ile rahat oynuyor arkadaşlarım benim oyun hesabımı oppo reno 4 te açtım sorunsuz oynanıyor bende donma oluyor ikinci açışımda
98 GB boş hafıza var telefonda ön belleğide temizlemiştim uyumluluk ne anlamda onu anlayamadım arkadaşım oyunu silip tekrar yüklediğimde oynayabiliyorum fakat oyunu kapatıp tekrar açtığımda 4 saniye oynuyor ve donuyor ekran işlevi yok oluyor.Ayarlar - Uygulama yönetimi - Uygulama listesi - pasha fencer - saklama alanı kullanımı - ön belleği temizle bu işlem adımını uygulayabilirsiniz eğer uyumluluk ve kapasite ile ilgili sorun yoksa kasma problemi çözülebilir