Sistem olabilir grafik olabilir ,oyun bir güncelleme yapmıştır ama o güncelleme sizde çalışmıyor olabilir hata veriyor olabilir.98 GB boş hafıza var telefonda ön belleğide temizlemiştim uyumluluk ne anlamda onu anlayamadım arkadaşım oyunu silip tekrar yüklediğimde oynayabiliyorum fakat oyunu kapatıp tekrar açtığımda 4 saniye oynuyor ve donuyor ekran işlevi yok oluyor.
Başka bir oyun deneyin Genshin impact yada dragon raja gibi bu tip oyunlarda kasmıyorsa paşa fencerde kasıyorda oyundan kaynaklıdır.Sistem olabilir grafik olabilir ,oyun bir güncelleme yapmıştır ama o güncelleme sizde çalışmıyor olabilir hata veriyor olabilir.
Anlıyorum sizi elif hanım fakat ilk yüklemede de donması gerekmezmi ozaman ilk yüklememde sorunsuz oynuyorum oyundan çıkıp tekrar açtığımda donma yapıyor.Sistem olabilir grafik olabilir ,oyun bir güncelleme yapmıştır ama o güncelleme sizde çalışmıyor olabilir hata veriyor olabilir.
Oyun yönetimi ile irtibata geçtim tek söylediği 4gb ram düşük geliyor oyunu oynamak için 6.6 GB gerekli diye saçma bir yanıt verdi fakat arkadaşımın Samsung telfnu 2.6gb sorunsuz oynuyor bu oyunu diğer oyunlarımda sorun yaşamıyorum.Başka bir oyun deneyin Genshin impact yada dragon raja gibi bu tip oyunlarda kasmıyorsa paşa fencerde kasıyorda oyundan kaynaklıdır.
İşlemci onemli birde oyun yönetimi onemsemiyorsa sizde oyunu silin gitsin vipi olan oyunlardan bi hayir gelmez zaten bence...Oyun yönetimi ile irtibata geçtim tek söylediği 4gb ram düşük geliyor oyunu oynamak için 6.6 GB gerekli diye saçma bir yanıt verdi fakat arkadaşımın Samsung telfnu 2.6gb sorunsuz oynuyor bu oyunu diğer oyunlarımda sorun yaşamıyorum.