Ben mesaj uygulaması konusu açmadım ama bakayım tekrardan apk dosyalarıma@oksilado teşekkür ederim, uygulama çalıştı. Ancak mesaj uygulamasının 7.155 Türkçe versiyonu çalışıyor ama bildirim sesi gelmiyor
Teşekkür ettim renktaşHocam bu benim oppo a74 boyle
EyvallahBen mesaj uygulaması konusu açmadım ama bakayım tekrardan apk dosyalarıma
Türkçe sürüm son güncelleme apk elimde olursa paylasım yaparım.Eyvallah
Yandex diske değilde yanında çıkan indir butonuna basarsanız telefona iner download klasörü varsa oraya yok sa indirilenler klasörüne apk olarak gelir.Merhaba kolay gelsin ben kuramadım nasıl kuruyoruz indir diyorum Yandex disk geliyor kaydet diyorum dosya APK yazıyor sonunda basıyorum açılmıyorda
Hocam teşekkür ederim halettim yükledim ellerinize sağlıkYandex diske değilde yanında çıkan indir butonuna basarsanız telefona iner download klasörü varsa oraya yok sa indirilenler klasörüne apk olarak gelir.
@oksilado ben indirdim apk uzantısı yaptım dosya ayrıştırılırken sorun oluştu diyor neden olurTelefon Yöneticisi 12.11.2 Türkçe
Ekli dosyayı görüntüle 5140
Ekli dosyayı görüntüle 5141
Link ve Dosya Virüs Taraması Yapıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 5142Ekli dosyayı görüntüle 5143
Dipnot : Dosya indikten sonra yeniden adlandır veya isimlendir diyip . jar uzantısını silin dosya adı.apk olarak kurulum yapın.
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.