- Cihaz
- Diğer
Genelde wifiden bağlanırdım ama koronadan dlayı yavaş gibi mbil veriden baglanıyorum bu aralar..mobil veri her zaman daha fazla güç tüketimi yapar
Genelde wifiden bağlanırdım ama koronadan dlayı yavaş gibi mbil veriden baglanıyorum bu aralar..mobil veri her zaman daha fazla güç tüketimi yapar
Genelde wifiden bağlanırdım ama koronadan dlayı yavaş gibi mbil veriden baglanıyorum bu aralar..
Aynı kafadanız iştewifi ile mobil veri arasında acayip fark var bence. bazen bende yavaşlığa dayanamayıp veriyi açıyorum
Aynı kafadanız işte
Oyunda pek veri yemiyor..
Korona öncesi srn yokdu sonra oldu ben mobil veriyi pek kullanmazdım aslındaoyunlarda wifi ile hayatta bağlanmam. kesinti çok yaşıyorum
Hocam iPhone sonuçta ne kadar oppo üst segmentleri yada başka markanın olsa da iPhone nun o donanımla o yazılımla yaşattığı haz bambaska biliyorsunuz zatenneden mesela anlatır mısınız biraz
Ayriyetten popüler uygulama oyun optimizasyonlari güncelleme sadikligi nicesiHocam iPhone sonuçta ne kadar oppo üst segmentleri yada başka markanın olsa da iPhone nun o donanımla o yazılımla yaşattığı haz bambaska biliyorsunuz zaten
Haklilar fazla abartmadan oynucaniPhone X kullanmış biri olarak söylüyorum ki iPhone asla bir oyuncu telefonu olamaz. Sebebi elbette çok güçlü o ayrı fakat iPhone yazılımsal olarak cihaz ısınınca ekran parlaklığını kesmekte ve herhangi bir müdaheleye izin vermemektedir. Ayrıca 11 Pro Max harici batarya kapasiteleri de yetersiz ve şarj dolum süresi de yetersizdir. iPhone X in bu meselesi ile ilgili Apple Destek ile ilgili konuşmamda bana iPhone'nu nuz sizin oyun konsolunuz değildir diye cevap almıştım.)))
aslında apple sevmem ama güncelleme konusunda çok iyiler keşke android üreticileride öyle olsaHocam iPhone sonuçta ne kadar oppo üst segmentleri yada başka markanın olsa da iPhone nun o donanımla o yazılımla yaşattığı haz bambaska biliyorsunuz zaten
Mesajlar birleştirildi:
Ayriyetten popüler uygulama oyun optimizasyonlari güncelleme sadikligi nicesi