- Cihaz
- Reno 2Z
Sizin kaç ram?ikisinin batarya kameralari islemcisi yani ama ram az
Sizin kaç ram?ikisinin batarya kameralari islemcisi yani ama ram az
3gb ablaSizin kaç ram?
Emin misin ayarlar> telefon hakkında bakarmısın orada ne yazıyor.3gb abla
evet eminim benim telefon a15 ve yurtdisinda var sadece a15s modeli turkiyede uretiliyor aralarinda poek ark yok sdece ran farki a15 3gb a15s 4gbEmin misin ayarlar> telefon hakkında bakarmısın orada ne yazıyor.
aralarinda pek fark yok sadece ram ayni dis filan tasarimevet eminim benim telefon a15 ve yurtdisinda var sadece a15s modeli turkiyede uretiliyor aralarinda poek ark yok sdece ran farki a15 3gb a15s 4gb
Evet biliyorum sadece yurt dışında satışı var.evet eminim benim telefon a15 ve yurtdisinda var sadece a15s modeli turkiyede uretiliyor aralarinda poek ark yok sdece ran farki a15 3gb a15s 4gb
aralarinda pek fark görmedim forumda a15s olarak gösteririm telefonu cunku a15 yokEvet biliyorum sadece yurt dışında satışı var.
Katılıyorum, fiyatı fazla olmuş. Android 10 ve ColorOS 7.2 ile çıkması da şaşırtıcı ve beni mutsuz ediyor. Çünkü ben AX7 kullanıyorum 1 senelik bir model, daha ColorOS 6 bile gelmedi ve A15s ile aynı özelliklere sahip olmasına rağmen (Kamera sayısı vs. ufak farklılıklar var tabii) A15s Android ve ColorOS 'un üst sürümünde çıkıyor.Made in Turkey olarak işlenen A15s’in kutu içeriğine ve detaylarına bakıyoruz.
Bakalım A15s neler sunuyor.
OPPO A15s özellikleri;
Boyut: 164 x 75.4 x 7.9 mm
Ağırlık: 177 g
Ekran: 6,52 inç HD+ IPS
İşlemci: MediaTek Helio P35
Grafik: PowerVR GE8320
RAM: 4 GB
Depolama: 64 GB + MicroSD
Kamera: 13 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera: 8 MP
Batarya: 4230 mAh
Şarj: 10 Watt
Parmak İzi: Arkada
Fiyat: 2.499 TL
Sizce nasıl sunulan bu teknik özelliklere göre fiyatı uygun mu?
Bana kalırsa bu özelliklere bu fiyat fazla, siz ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum.
Kaynak:hwp.com.tr