Ama itiraf edin çok az bir farkla oda hatiriniz için yaniKusura bakmayın ama bu telefon sizin telefonunuzu geçti üzgünüm
O derecede diyorsunuz yani güldürmeyin beni lütfen ..lite olan bir model ne kadar farklı olabilir.. merak etmeyin ben karşılaştırdım telefonu baktım ağlayacak bir durum YokYok, fark büyük üzgünüm
Karşılaştırma sitelerinden inceleyiniz ama yanınızda mendil unutmayınız, fark sizi ağlatabilir
Hizmetiniz için teşekkür ederim ama bir ara hatırlar saniz bu siteden örnek vermiştim sizde bana gülmüş tunuz..bu arada benim a91 in bi kaç özelliği yanlış .. nasıl guvenecez ki.. haksız mıyım sayın editörForumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Buyrun, mendiliizi unutmayınız.
Malum çok sevdiğiniz telefonınuz sizi üzecek gibi
Sizin telefona laf yok deyip kapatalım ozamanO derecede diyorsunuz yani güldürmeyin beni lütfen ..lite olan bir model ne kadar farklı olabilir.. merak etmeyin ben karşılaştırdım telefonu baktım ağlayacak bir durum Yok
Mesajlar birleştirildi:
Hizmetiniz için teşekkür ederim ama bir ara hatırlar saniz bu siteden örnek vermiştim sizde bana gülmüş tunuz..bu arada benim a91 in bi kaç özelliği yanlış .. nasıl guvenecez ki.. haksız mıyım sayın editör
Allah aşkına şuan sizin gibi birine yakışmadı siz ciddi misiniz büyük fark var evet oda benim bazı özelliklerin ondan daha iyi olması mesela ekran büyüklüğü piksel yoğunluğu vsYok, fark büyük üzgünüm
Karşılaştırma sitelerinden inceleyiniz ama yanınızda mendil unutmayınız, fark sizi ağlatabilir
Olur siz bilirsiniz tâbi sayın yineticimSizin telefona laf yok deyip kapatalım ozaman
Açılmıyor nedir bu acaba?Elif hanım bu adrese bir bakar mısınız yeni bir yayın
Mesajlar birleştirildi:
3 gün önce yayınlanmış