W
wittroc
Guest
1k edecek telefonları 2-2,5k etiketiyle çıkaran Vestel, telefon pazarında etkili olamayınca bu işe girişiyor. Hadi hayırlısı.
Hocam görüntü desen yok, özellik desen yok. Bunu kullanıcılar söylüyor. Hayırlısı.1k edecek telefonları 2-2,5k etiketiyle çıkaran Vestel, telefon pazarında etkili olamayınca bu işe girişiyor. Hadi hayırlısı.
Hocam yaptıkları şu:Hocam görüntü desen yok, özellik desen yok. Bunu kullanıcılar söylüyor. Hayırlısı.
Piyasa da 10`un üzerinde telefon üretici şirketler var ve bu şirketlerin en az 20şer modeli var ve bu da demek oluyor ki her ay piyasaya yaklaşık 20 30 telefon geliyor. Vestele hiç bulaşmadım ve bulaşmakta istemiyorum.Hocam yaptıkları şu:
Sıradan bir giriş segment veya orta segment telefon tasarlıyorlar (toplama) ve bunu "yerli ve milli" adı altında, olması gerektiğinden daha yüksek bir fiyata satıyorlar. Şu ana kadar çok fazla marka kullandım ama kullandığımın en kötüsü Vestel'di. Asla almam, asla aldırtmam.
Allah uzak tutsun hocam. Görebileceğiniz en leş modeller Vestel'de. Ev eşyaları neyse de telefonu beş para etmez.Piyasa da 10`un üzerinde telefon üretici şirketler var ve bu şirketlerin en az 20şer modeli var ve bu da demek oluyor ki her ay piyasaya yaklaşık 20 30 telefon geliyor. Vestele hiç bulaşmadım ve bulaşmakta istemiyorum.
Vestel kullandım. venüs v3 5570 modelini kullanmıştım. Zamanının iyi telefonuydu. Ama şimdiki aklım olsa almazdım. Birkaç ay sonrasında cihaz masanın üstüne koy hiç dokunma biryerinde ağrıza çıkıyordu. Ya sesi gider, ya wifi çekmez, ya dokunmatiği gider ya kamerası bozulur. İllaki birşeyi çıkıyorudu. Ama 500 liraya da pek birşey beklememek lazım. Yedek telefon olarak evde bulunabilir ama aktif kullanmak için tavsiye etmem.Piyasa da 10`un üzerinde telefon üretici şirketler var ve bu şirketlerin en az 20şer modeli var ve bu da demek oluyor ki her ay piyasaya yaklaşık 20 30 telefon geliyor. Vestele hiç bulaşmadım ve bulaşmakta istemiyorum.
Bu konuda haklısınız hocam. Ek olarak iş içinde kullanılabilir.Vestel kullandım. venüs v3 5570 modelini kullanmıştım. Zamanının iyi telefonuydu. Ama şimdiki aklım olsa almazdım. Birkaç ay sonrasında cihaz masanın üstüne koy hiç dokunma biryerinde ağrıza çıkıyordu. Ya sesi gider, ya wifi çekmez, ya dokunmatiği gider ya kamerası bozulur. İllaki birşeyi çıkıyorudu. Ama 500 liraya da pek birşey beklememek lazım. Yedek telefon olarak evde bulunabilir ama aktif kullanmak için tavsiye etmem.