- Cihaz
- Reno 2Z
Bugün itibariyle Valorant, tam sürümü ile karşımızda.
Bilgilendirme için sağ olun.
Forumdaki linkleri görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bugün itibariyle Valorant, tam sürümü ile karşımızda.
Sarıyor tabi ya, özellikle CS:GO’nun ciddiyeti ve stresinden sıkılanlar için güzel bir alternatif oldu.@asK hocam dediğiniz gibi varmış, oyun sardı.
Evet hocam, aşırı rahat oynuyorum. CS:GO gibi aşırı bir spray zahmeti yok, herkes rahat ve eğlencesine bakıyor. Anlaşılan cs'ye biraz ara vereceğim.Sarıyor tabi ya, özellikle CS:GO’nun ciddiyeti ve stresinden sıkılanlar için güzel bir alternatif oldu.
Var da ilk olarak hala bug varsa onları düzeltmeye odaklanacaklar birkaç hafta. 1-2 yama sonra dereceli açılır. En son platindim, bakalım sıfırlandıktan sonra en yüksek seviye olan Valorant'a çıkabilecek miyim deneyeceğim.Evet hocam, aşırı rahat oynuyorum. CS:GO gibi aşırı bir spray zahmeti yok, herkes rahat ve eğlencesine bakıyor. Anlaşılan cs'ye biraz ara vereceğim.
Mesajlar birleştirildi:
Dereceli yok sanırım.
Rankların görüntüsünü hiç beğenmedim. Daha hoş, göze çarpan şeyler olabilirdi bence.Var da ilk olarak hala bug varsa onları düzeltmeye odaklanacaklar birkaç hafta. 1-2 yama sonra dereceli açılır. En son platindim, bakalım sıfırlandıktan sonra en yüksek seviye olan Valorant'a çıkabilecek miyim deneyeceğim.
Çok alel acele yapılmış onlar kesinlikle, ben de beğenmiyorum. Özellikle Bronz, Gümüş ve Altında hiçbir şekilde ayırt edilemiyor kendi içlerinde. Hatta bronz ve altın çok benziyor. Altın dediğin biraz parlak olur ya, sönük sarı renk yapmışlar bildiğin.Rankların görüntüsünü hiç beğenmedim. Daha hoş, göze çarpan şeyler olabilirdi bence.
Ben sadece plat ve diamond'ı beğendim. Valorant pek iyi değil, ortalarda bir rütbe gibi gözüküyor.Çok alel acele yapılmış onlar kesinlikle, ben de beğenmiyorum. Özellikle Bronz, Gümüş ve Altında hiçbir şekilde ayırt edilemiyor kendi içlerinde. Hatta bronz ve altın çok benziyor. Altın dediğin biraz parlak olur ya, sönük sarı renk yapmışlar bildiğin.
Oyun gayet sarıyor ama bi' harita var, oyundan soğuttu. Sürekli arkalanıyorum ve bombsite tutması zor. Onun dışında toxic player yoksa oyun gayet akıyor.Oyun cidden çok güzel olmuş. Beklediğimden iyi yaptılar. Oyuncu dengeleme işine daha var tabide oda oldu mu tadından yenmez. Fantastik fpsler her zaman rahatlatıcı oluyor
Toxicten çok afk kalan olabiliyor. Derecesizde sorun değil de pek, dereceli olunca sıkıntılı olacak.Oyun gayet sarıyor ama bi' harita var, oyundan soğuttu. Sürekli arkalanıyorum ve bombsite tutması zor. Onun dışında toxic player yoksa oyun gayet akıyor.