Sağol un teşekkürlerEvet hocam, güncel yazılım bu
Sağol un teşekkürlerEvet hocam, güncel yazılım bu
Evet en güncel yazılım şuan budur şuan Türkiye içinHocam Reno 2z nin Türkiye deki en son yazılımı hangisi, bende ki CPH1951EX 11 A 22 güncel olan yazılım bu mudur.
Dün akşan teknoloji sayfasında oppo reno 2z güncelleme başladı demişt ama bekliyorum.Olay basit.
Herhangi Rusya VPN'i indir ve bağlan. Sonrasında bölge'yi Rusya yap.
Metod bu şekilde ama bazı kişiler tavsiye etmiyor ülkemize gelmesini bekleyin vs. diyorlar.
Evet en güncel yazılım şuan budur şuan Türkiye için
Bunu dün akşam okudumDün akşan teknoloji sayfasında oppo reno 2z güncelleme başladı demişt ama bekliyorum.
Mesajlar birleştirildi:
Şu anlık sadece Rusya ve Hindistan'a açık.Dün akşan teknoloji sayfasında oppo reno 2z güncelleme başladı demişt ama bekliyorum.
Mesajlar birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 256
Mesajlar birleştirildi:
Bunu dün akşam okudum
Hocam henüz Avrupa güncelleme almıyor.Dün akşan teknoloji sayfasında oppo reno 2z güncelleme başladı demişt ama bekliyorum.
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Bunu dün akşam okudum
Senin ilgini çekmek veya diğer insanların ilgisini çekmek için böyle bir yöntem uyguluyolar amaç etkileşim almak.Dün akşan teknoloji sayfasında oppo reno 2z güncelleme başladı demişt ama bekliyorum.
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Bunu dün akşam okudum
Hocam Reno 2Z vpn ile alamıyor.Rica etsem detaylı bir şeklide anlatabilir misiniz hangisi vpn kullandın ? Bölge ayarı yaptın mı ? Anlatırsan sevinirim .
Ben denedim olmadı .
Aynı değişiklik yokHocam Reno 2z nin Türkiye deki en son yazılımı hangisi, bende ki CPH1951EX 11 A 22 güncel olan yazılım bu mudur.
vpn kullanarak ukraynaya giricez değilmi girdiğimizde gncelleme gelmiyor bölgeyide ukrayna aptıkArkadaşlar ben ukranya üzerinden VPN kullanarak yükledim hiç bir sorunda yaşamadım.ama ilerde bir sorun olursa sizlerle paylaşırım .ikinci bir telefonum olan Reno Z denemelerine devam ediyorum ama ukranya dada Z için güncelleme gelmediği için henüz yükleyemedim onada yükleme yaparsam sizlerle paylaşırım. ukranya VPN yazdığınızda ilk çıkan uygulamayı indirin ve açın ayarlardan yazılım güncelleme yapın ilk başta .027 daha sonra .035 güncellemesi gelicek en sonda 3. Olarak android 10 coloros 7 güncellemesi hepsi bu 20 dk sürmedi.yardımcı olabilmişimdir inş iyi ramazanlar olsun...