- Cihaz
- Reno 5 Lite
Abi sen öner bir kaç tane bakiyim belki beğenirimKıymetli dostum hepsini tema mağazasından indirdiğim 180'e yakın temam var.Sana tavsiyem her temayı indirme çünkü MIUI 13 kullandığımız için eski temalar uyumsuzluk meydana getiriyor.Zaten temayı indirirken uyarı veriyor bu tema kullandığın sürümle uyumsuz diye.Sana tavsiyem tema mağazasında mevcut olan bu temaları yapan tema geliştiriciler var onların çok kaliteli temaları var onları tema uygulaması üzerinden takip edebiliyorsun ve o tema geliştiricisi yeni bir tema yaptığında uygulama sana haber veriyor.Sana tavsiyem tema aratırken v13 yani MIUI 13 sürümüne uygun temaları arat ve indir.Benim çok sevdiğim temalar var sana tavsiye edeceğim tema belki sana hitap etmeyebilir.Ama eminim ki çok güzel temalar bulacaksın.Hatta youtubeda veya google'da MIUI 13 themes diye arama yaparsan çok zengin ve kaliteli temalar ve duvar kağıtları bulabilirsin çok güzel zil sesleri de var hatta ve hatta çok kaliteli yazı tipleri de var.
Mesajlar birleştirildi:
Abi geçen bir geliştiricinin temasını uyguladım telefon kitlendi yarım saat kendine gelemedi.Format atmayı denedim olmadı.sonea kendi kendine düzeldi o yüzden ben xiaominin kendi geliştiricisinin temalarını kullanmaktan yanayımKıymetli dostum hepsini tema mağazasından indirdiğim 180'e yakın temam var.Sana tavsiyem her temayı indirme çünkü MIUI 13 kullandığımız için eski temalar uyumsuzluk meydana getiriyor.Zaten temayı indirirken uyarı veriyor bu tema kullandığın sürümle uyumsuz diye.Sana tavsiyem tema mağazasında mevcut olan bu temaları yapan tema geliştiriciler var onların çok kaliteli temaları var onları tema uygulaması üzerinden takip edebiliyorsun ve o tema geliştiricisi yeni bir tema yaptığında uygulama sana haber veriyor.Sana tavsiyem tema aratırken v13 yani MIUI 13 sürümüne uygun temaları arat ve indir.Benim çok sevdiğim temalar var sana tavsiye edeceğim tema belki sana hitap etmeyebilir.Ama eminim ki çok güzel temalar bulacaksın.Hatta youtubeda veya google'da MIUI 13 themes diye arama yaparsan çok zengin ve kaliteli temalar ve duvar kağıtları bulabilirsin çok güzel zil sesleri de var hatta ve hatta çok kaliteli yazı tipleri de var.