Bende bi kaç sorun daha var ekran dönerken ekran birden pikselleşmesi ekran kaydı alırken cpu nun fazla kullanılması bunlar beni çok rahatsız ediyor. Oyun videoları çekiyorum ve coloros 6 da pubg mobile'ı 60fps çektiğimi hatırlarım. Şimdi ise 40fps e kadar iniyor.Merhabalar dün gonderiden sonra bende güncelleme yaptim. Deneyimlediğim kadariyla sorunlar cozulmus.. kamera ve uygulamadan atma sorunlari
O bendede aynı birde ben güncel alamadım neden acabaV
Bende bi kaç sorun daha var ekran dönerken ekran birden pikselleşmesi ekran kaydı alırken cpu nun fazla kullanılması bunlar beni çok rahatsız ediyor. Oyun videoları çekiyorum ve coloros 6 da pubg mobile'ı 60fps çektiğimi hatırlarım. Şimdi ise 40fps e kadar iniyor.
Cihaz Oppo A5 kuzenim aldı ben alamadım güncellemeyiO bendede aynı birde ben güncel alamadım neden acaba
Cihaz Oppo A5 kuzenim aldı ben alamadım güncellemeyiO bendede aynı birde ben güncel alamadım neden acaba
Bi arkadaşın yaptığı açıklama bu.O bendede aynı birde ben güncel alamadım neden acaba
Mesajlar birleştirildi:
Cihaz Oppo A5 kuzenim aldı ben alamadım güncellemeyi
Mesajlar birleştirildi:
Cihaz Oppo A5 kuzenim aldı ben alamadım güncellemeyi
Ayarlarda da Yeni sürüm mevcut diyor ins gelirBi arkadaşın yaptığı açıklama bu.
Yeni sürüm mevcut dediğinize göre sanırım gelmiş güncelleme sizeAyarlarda da Yeni sürüm mevcut diyor ins gelir
Ama güncellemek için bir yer Yok yani guncelleyin yazmıyor özellikler e girince ColorOs un Yeni sürümünü guncelleyin diyor sadeceYeni sürüm mevcut dediğinize göre sanırım gelmiş güncelleme size
Ekran görüntüsü atarsan belki yardımcı olabiliriz.Ama güncellemek için bir yer Yok yani guncelleyin yazmıyor özellikler e girince ColorOs un Yeni sürümünü guncelleyin diyor sadece
Hard reset nasıl atabilirimA5 ve A9 modelleri için geldi bu, çoğu hatalar için fix güncellemesi olarak yayınlandı. Bir sorun yaşamazsınız, yüklemenizi tavsiye ederim. Hatta Android 10 güncellemesinden sonra hiç hard reset atmadıysanız bu güncellemeyi yükleyip hard reset atın, tam performans kullanın
Telefon modelinin yanına hard reset yazarak youtube'da aratın, videolu şekilde daha çok anlaşılırHard reset nasıl atabilirim