Yazı stilini nerden değiştiriceğiz?
Ram kullanımı ve stabilizasyon fazlasıyla artmış onun dışında bir şey yok ama insan bekliyor...7 ile 7.1 arasında acaba ne tür bir farklılık söz konusu? Çok farklı olacağını düşünmüyorum ben
Onu çok bekledik ama maalesef hayal kırıklığı oldu...Yazı stilini nerden değiştiriceğiz?
Aynı şey bende de var. Normal temalar görünüyordu, seçtim birini ve artık sadece seçtiğim tema var. Asıl problemse duvar kağıtları gitmiş, ben geri istiyorum duvar kağıtlarımıGüncellemeyi aldıktan sonra bir kaç tane sorun var.İlk etapta güncelleme sonrasında temalar kısmında temalarım gozukuyordu ancak az once baktım 1 tema dışında tema kalmamış ayrıca simge boyutu ayarlama gibi bir şey gelmiş sanırım ama onu bir türlü bulamadım.
A5 2020 kullanıcısıyım ve güncellemeyi bugün aldım. Güncellemenin getirdiği şeyleri zaten her arkadaşımız paylaşıyor, bir de ben paylaşarak tekrara düşmek istemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki telefonun bu güncelleme ile birlikte olması gerektiği gibi olduğu düşüncesindeyim.
Seste bir problem varmı, güncellemeden sonra ses kısılıp yükseliyor, müzik ve videolarda anlaşılıyor.