- Cihaz
- A5 2020
bem geçen ay aldım@Yasarozde Bugün saat 18:30 civarında.
bem geçen ay aldım@Yasarozde Bugün saat 18:30 civarında.
Ben de geçen ay aldım, 15 Temmuz tarihinde, mesajım o güne ait.bem geçen ay aldım
Güncellemeden sonra hard reset attınız mı acaba?iyiki de almamışsınız arkadaşlar ana ekranda bile fps drop yaşıyorum görende sanıcak telefonda 300 Gb'lık arşiv var
attım ilk iki gün düzeldi tekrardan başladıGüncellemeden sonra hard reset attınız mı acaba?
Bir iki fix güncellemesi daha bekleyin elbet düzelecektir kalan hatalarattım ilk iki gün düzeldi tekrardan başladı
ColorOS 7.1 güncellemesi gerçekten kaliteli ve güzel, sadece kamerada geniş açı ve HDR kısmı ile ilgili bir sorunu var o da gelecek güncellemeyle düzelir, bence hiç uğraşmayın siteden indirmekle yüklemekle falan, 2-3 hafta daha bekleyin düzeltilmiş güncellemeyle telefona gelecektir onu yükleyip hard reset atarsınız daha performanslı olurArkadaşlar A9 2020 cihazıma hâlâ ColorOS 7 gelmedi ama Oppo'nun sitesinde gözüküyor. Güncellemeye gerek var mı? Şu anda ColorOS 6 sorunsuz kullanıyorum. Güncelleyen arkadaşlar şuanda herhangi bir sorun var mı acaba?