Malesef dediğiniz ayarlarda öyle bir seçenek mevcut değil durum çubuğunda kapatamıyorum.Deneyin alarm kurduğunuzda açarsınız ,en azından kapanıyor mu ? Yoksa yine gösteriyor mu onu test edelim hala aynı ise gitmiyorsa "bug" olabilir kanısına varacağız. Denermisiniz.
Galiba bug söz konusu. Aynı telefona sahibiz seçeneklerin olmayışı enteresan.Malesef dediğiniz ayarlarda öyle bir seçenek mevcut değil durum çubuğunda kapatamıyorum.
oyle malesefMesajlar birleştirildi:
Dediğiniz gibi sildim ve kayboldu ama çok saçma değil mi?
Attım değişmedi malesefGaliba bug söz konusu. Aynı telefona sahibiz seçeneklerin olmayışı enteresan.
Mesajlar birleştirildi:
Eğer çok canınızı sıkıyorsa hard reset atınız isterseniz.
Bug sözkonusu snırım gelecek güncelleme beklemek daha sağlıklı olacaktır sorunın çözümü için, zaten ColorOS11 gelecek bu şekilde sorunda ortadan kalkar.Attım değişmedi malesef
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Oppoya mail attım bakalım.Arkadaşlar bu sorunu başka yaşayan var mı merak ettim daha önce böyle bir şey yoktu sebebi nedir çözümü var mı. Alarmı açıp kapatıyorum simge gidiyor fakat belli bir süre sonra tekrar geliyor.
1- Bu sorun sebebiyleTelefonu aldığım günden beri duruyor o simge anlık olarak silebiliyorum ama ayni gün yine geliyor reno4 kullanıyorum bir sürü güncelleme aldi düzelmedi, görmemezlikten geliyorum artık.
Telefonum reno 4. Böyle bir ayar yok bende.Ayarlar uygulama yönetimi>uygulama listesi> saat alarm hizmetleri>durum çubuğunda görüntüle kapatınız
Denediniz mi bilgilendirirseniz sevinirim
Ayarlar> uygulama yönetimi>uygulama bilgileri> saat > bildirimleri yönet>alarm hizmetleri>durum çubuğunda görüntüle kapatınızTelefonum reno 4. Böyle bir ayar yok bende.