Aynı sorun bende de vardı. Dediğiniz gibi denemek için ezanpro uygulamasını silmeden sadece durdurdum sorun çözüldü. Çok ilginç bir durum. TeşekkürlerMerhaba, bu sorun ezan vakti pro uygulaması yüzünden böyle oluyor. Benim başıma da geldi ezan vakti uygulamasına girerek sorunu çözebilirsiniz. İsterseniz uygulamayı silin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
Hallettim hocam işim gereği zaten günlük bir kaç alarm kurmam gerek onlar sürekli açık o yüzden bir amaca hizmet ettiğini bildiğimden gözüme batmıyor. EzanPro yu da silemem yani yapacak bir şey yok.Aynı sorun bende de vardı. Dediğiniz gibi denemek için ezanpro uygulamasını silmeden sadece durdurdum sorun çözüldü. Çok ilginç bir durum. Teşekkürler
Bende de var gitmiyor ana ekranda alarmın üstüne uzun bas yeni alarm diyecek bir de uygulama bilgileri diyecekArkadaşlar bu sorunu başka yaşayan var mı merak ettim daha önce böyle bir şey yoktu sebebi nedir çözümü var mı. Alarmı açıp kapatıyorum simge gidiyor fakat belli bir süre sonra tekrar geliyor.
Geçici bu çözüm tekrar yine çıkıyorİsterseniz ayarlar uygulama yönetimi>uygulama listesi> saat seçiniz buradan saklama alanı kullanımdan verileri önbelleği temizleyiniz.
Benimde reno2z ama yaşamadım böyle bir sorun.
Bunu bende denedim ama alarm kurup kurmadığımı anlayamıyorum!Bu dediğinizi yaparsam normalde alarm kurduğum zamanda simge görünmeyecek.
DenicemMerhaba, bu sorun ezan vakti pro uygulaması yüzünden böyle oluyor. Benim başıma da geldi ezan vakti uygulamasına girerek sorunu çözebilirsiniz. İsterseniz uygulamayı silin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.