Android 12 güncel liste

Mcht6198

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Madem Xiaomiyi çok seviyorsun Oppo'nun forumunda işin ne. Oppo Xiaomiden çok daha iyi marka bence ve kullanmaktan büyük keyif alıyorum ben gidipte Xiaominin forumunda Oppo yu övmüyorum.
Bu kişiden kişiye değişir.Sen şu ana kadar bir sorun yaşamamışsın reno6'yla alakâlı inşallah da yaşamazsın.Benim telefonum 4 kez servise gitti.Cihazın orijinal titreşim motorunu söküp başka bir modelinkini taktılar.Aklımla alay eder gibi de cihazınıza bir işlem yapılmadı dediler.O yüzden sende ezbere konuşma

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Madem Xiaomiyi çok seviyorsun Oppo'nun forumunda işin ne. Oppo Xiaomiden çok daha iyi marka bence ve kullanmaktan büyük keyif alıyorum ben gidipte Xiaominin forumunda Oppo yu övmüyorum.
Bu forumda 1 sene Oppo kullandım.Senin gibi tahammülsüz bir kullanıcı görmedim.Bu forumda her türlü marka telefon kullanan var.Ayrıca Android konusu adı altında bir çok cihaz konusu var.Yani Xiaomi de konuşurum Samsung da.Oppo fan boyluğu yapan ergenler gibi burası Oppo forumu burada ne işin var gibi mesajlar yakışmıyor.Özgür platformlar burası daha öğrenememişsin anlaşılan.

Mcht6198

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
120 Hz ile ekran yağ gibi akıyor ekran geçişleri çok güzel yumuşak.Çok kaliteli telefon ve bizim model Redmi Note 10 Pro çok sattı bizim ülkemizde hakediyor bu haklı ünvanı.Her gün yeni bir özellik keşfediyorum.Qualcomm Snapdragon 732 G her yönden güzel bir işlemci 720 G'ye göre.Kısacası Xiaomi Oppo'dan üstün bir cihaz.Ben Oppo'nun sadece Findx serilerini kaliteli buluyorum.O da ülkemizde satışı yok zaten.
Abi boşver bence de artık gidelim bu forumdan oppoyla bir bağlantımız kalmadı

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Bu forumda 1 sene Oppo kullandım.Senin gibi tahammülsüz bir kullanıcı görmedim.Bu forumda her türlü marka telefon kullanan var.Ayrıca Android konusu adı altında bir çok cihaz konusu var.Yani Xiaomi de konuşurum Samsung da.Oppo fan boyluğu yapan ergenler gibi burası Oppo forumu burada ne işin var gibi mesajlar yakışmıyor.Özgür platformlar burası daha öğrenememişsin anlaşılan.
Arkadaşlar konuyu dağıtıyorsunuz.lütfen uyarıyı dikkate alınız.

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Arkadaşlar @MustafaFBmoon ve @Mcht6198 bey lüt fen Xiaomi konu altında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim mevcut konuyu dağıtıyorsunuz.
Lütfen artık bu konu başlığı altında değil yeni konu açarak paylaşbilirsiniz görüşlerinizi.
Sayın @Elif Hanım Oppo'dan Xiaomi'ye geçeli 10 gün oldu hiçbir şey yazmadım.Çok kıymetli dostum @Mcht6198 nasıl gidiyor abi Redmi Note Pro mesajına istinaden yazdım görüşlerimi.Konuyu dağıtmak değil amacımız.Ama tahammülsüz ve saygısız mesaj yazan arkadaşa buranın özgür bir platform olduğunu hatırlatmak istedim.Amacım burada Xiaomi övmek değil.Kullanıcı görüşlerimi belirtmek istedim kıymetli @Mcht6198 dostuma.Bir uyarıda bulunacaksınız eğer buradan bizi kovmaya çalışan bir üye var onu uyarınız.İyi forumlar.

Mcht6198

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Sayın @Elif Hanım Oppo'dan Xiaomi'ye geçeli 10 gün oldu hiçbir şey yazmadım.Çok kıymetli dostum @Mcht6198 nasıl gidiyor abi Redmi Note Pro mesajına istinaden yazdım görüşlerimi.Konuyu dağıtmak değil amacımız.Ama tahammülsüz ve saygısız mesaj yazan arkadaşa buranın özgür bir platform olduğunu hatırlatmak istedim.Amacım burada Xiaomi övmek değil.Kullanıcı görüşlerimi belirtmek istedim kıymetli @Mcht6198 dostuma.Bir uyarıda bulunacaksınız eğer buradan bizi kovmaya çalışan bir üye var onu uyarınız.İyi forumlar.
Elif hanım da saygısız kibarca bizi kovuyor forumdan

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Xiaomi konu adı altında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz ama alakasız konu bşlığında konuyu tartışmanız uygun olmamakla beraber konuyu dağıtıyorsunuz