W
wittroc
Guest
En çok bekleyenlere gelmemiş.
Aynen öyleEn çok bekleyenlere gelmemiş.
Kaderin oyunu gibi yaEn çok bekleyenlere gelmemiş.
Biz de yok çünküm daha ColorOS 7 alamadıkyatay ekranda oyun oynarken ya da bir şey izlerken ana ekrana geçmek için birkaç defa yukarı kaydırmak gerekiyor sizde de bu sorun var mı
Sorun değil, yanlışlıkla dokunursunuz diye böyle bir önem alınmış (kaydırmalı el hareketi kullanıyorsanız). Ayarlardan kaldırabilirsiniz.yatay ekranda oyun oynarken ya da bir şey izlerken ana ekrana geçmek için birkaç defa yukarı kaydırmak gerekiyor sizde de bu sorun var mı
yatay ekranda oyun oynarken ya da bir şey izlerken ana ekrana geçmek için birkaç defa yukarı kaydırmak gerekiyor sizde de bu sorun var mı
Evet bende aynı sorunu yasamaktaymyatay ekranda oyun oynarken ya da bir şey izlerken ana ekrana geçmek için birkaç defa yukarı kaydırmak gerekiyor sizde de bu sorun var mı
Özelliğin adı değişti. Göz Rahatlığı'nı açabilirsinYahu Dark Mode geldi süper, beğendim, ama gece olunca Gece Kalknanında bulunan göz yorulmasın diye olan Night time Eye Care (Gece Göz Bakımı) kaldırılmış komple. O gerçekten gece kullanımı aşırı kolaylaştırıyordu okurken falan, görüntüyü ters çeviriyordu ama beyaza çevirse bile bir şekilde göz yormuyordu. Kameraya gelen yeni arayüz (Reno 2Z için) çok güzel ve kullanışlı bence, Dark Mode gerçekten iyi. Bu telefonda en büyük sorunum şarjımın kaç kaldığının ufacık görünmesi, onu çözemedim zor okuyorum. Geri kalan bütün arayüz-interface değişiklikleri heyecan verici, insan yeni telefon kullanıyor gibi hissediyor, yeni parmak izi animasyonları falan.
Edit: İşin enteresan yanı aynı telefonu anneme benden üç ay önce almamıza rağmen güncelleme bana geldi, ona hâlâ gelmedi.
Edit 2: Ekranın en altından sağa ya da sola kaydırınca önceden açılan uygulamalara hızlıca geçme özelliği gelmiş, inanlmaz. Ekranın bir kenarından tutup çekip bekletmeye nazaran aşırı hızlı ve efektif, sadece tam alt köşelerden tutup çekmekte uzmanlaşmanız gerekiyor.