W
wittroc
Guest
Yukarıda arkadaş açıkladı dostlar, bakabilirsiniz.Evet bende aynı sorunu yasamaktaym
Yukarıda arkadaş açıkladı dostlar, bakabilirsiniz.Evet bende aynı sorunu yasamaktaym
Güncelleyeli yarım saat oldu. Öncelikle telefonda ana menü haricinde bir hızlanma fark etmedim. Ram kullanımında artış olmuş, bildirim paneli ve smart asistan gayet hoş bir görüntüye sahip olmuş. Animasyonlu duvar kağıtlarına yenileri eklenmiş ve mükemmel olmuş. Simge özelleştirme de güzel olmuş ama şahsen beni tatmin etmedi. Bunlar dışında pek bir şey fark etmedim. Sizler de soru sorabilirsiniz.Ek: Artık ekran kaydı yaparken sistem sesini veya mikrofon sesinden kayıt yapmasını seçebiliyoruz.Ek: Video çözünürlüğü gelmiş (önceden de olabilir).Ek: Kapalı ekranda (Always on Display) her uygulamanın bildirimi gözüküyor.Ek: Artık tek tek uygulama bildirimi gizlemek yerine direkt tümünü hassas içerik olarak işaretleme gelmiş.
Müzik yönetme kısmı nasıl ??Güncellemeyi aldım, oldukça akıcı çok güzel. Dark mode sayesinde inanılmaz derecede pil performansı sergiliyor. Telefon daha bir hızlanmış gibi hissettim. Fotoğraflar kısmı bence eskisine göre daha güzel olmuş. Bildirim çubuğuna bayıldım, inanılmaz güzel. Sevmediğim kısım çekmece modu kullanıyorum, simgeler biraz büyümüş