Nazar değmesin gayet stabil ve akıcı. Sanırım ilerleyen güncellemeleri de Hindistan'dan takip ederim. Parmak izi okuyucu bile canavar kesilmiş
Color OS 8 den mi bahsediyorsunuzBen de deniyorum sabahtan beri maalesef donemiyorum,yeni güncelleme gelene dek buradayız sanırım. Evet A25 e gelecek güncellemeyi fark eden burada paylaşırsa çok memnun oluruz
...Nazar değmesin gayet stabil ve akıcı. Sanırım ilerleyen güncellemeleri de Hindistan'dan takip ederim. Parmak izi okuyucu bile canavar kesilmiş
Nereden indiriyoruz arkadaşlar link lütfenBiliyorum hocam. Bu arada, Hindistan sayfasının linkini bilen atsın da indirelim.
Nereden indiriyoruzNazar değmesin gayet stabil ve akıcı. Sanırım ilerleyen güncellemeleri de Hindistan'dan takip ederim. Parmak izi okuyucu bile canavar kesilmiş
Nasıl gidiyor hindistan rom witrocc ?Konu başında hem videolu anlatım, hem sitenin linki bulunuyor.
Şu anlık tek sorun hızlı şarj özelliğinin pek etkili olmaması ve ekranın en alt kısmının algılamaması. Bunlar dışında gayet beğendim, şarjından performansına kadar fark edilen bir değişim olmuş.Nasıl gidiyor hindistan rom witrocc ?
Alt kısmı derken nasıl yani? Bende sorun yok üstat..Şu anlık tek sorun hızlı şarj özelliğinin pek etkili olmaması ve ekranın en alt kısmının algılamaması. Bunlar dışında gayet beğendim, şarjından performansına kadar fark edilen bir değişim olmuş.
Alt kısmı derken nasıl yani? Bende sorun yok üstat..