W
wittroc
Guest
Aynı işlemi Türkiye roma yapın.Geri dönme işlemi nasıl
Aynı işlemi Türkiye roma yapın.Geri dönme işlemi nasıl
Hayır o videonun sonunda ancak ColorOS 7 geldiğinde bu işlemi yapabilirsiniz diyor. Yani şu an ColorOS 6'ya dönmek mümkün değil.Bu işlemden sonra tekrar android 9 ve ColorOS 6.1 e döneceksiniz. Sonra güncellemeleri kontrol edince çıkması lazım tabii bizim cihazlara verilmişse
Şimdi videoyu tekrar izledim. ColorOS 6'ya dönmenin yolunu gösteriyor ama Türkiye'de ColorOS 7 yayınlandığında bu işlemi yapın diyor. Daha eski sürümleri bile yükleyebilirsiniz telefon kendini güncelleyecek nasıl olsa diyor. Anlayamadığım nokta eski sürümlere dönülmüyor bunun mümkün olacağını ben pek sanmıyorum. Kendisi de bunu uygulamıyor zaten sadece anlatıyor.Bildiğim kadarıyla aynı işlemlerle dönebilirsiniz ama döndüğünüzde direkt ColorOS 7 alacağınız kesin değil.
Yani dönüş su an için mümkün değilŞimdi videoyu tekrar izledim. ColorOS 6'ya dönmenin yolunu gösteriyor ama Türkiye'de ColorOS 7 yayınlandığında bu işlemi yapın diyor. Daha eski sürümleri bile yükleyebilirsiniz telefon kendini güncelleyecek nasıl olsa diyor. Anlayamadığım nokta eski sürümlere dönülmüyor bunun mümkün olacağını ben pek sanmıyorum. Kendisi de bunu uygulamıyor zaten sadece anlatıyor.
Bildiğim kadarıyla sistem bizimkiyle Hindistan romu bir gördüğünden hata vermiyor. @yiitgven7x daha iyi açıklar.Şimdi videoyu tekrar izledim. ColorOS 6'ya dönmenin yolunu gösteriyor ama Türkiye'de ColorOS 7 yayınlandığında bu işlemi yapın diyor. Daha eski sürümleri bile yükleyebilirsiniz telefon kendini güncelleyecek nasıl olsa diyor. Anlayamadığım nokta eski sürümlere dönülmüyor bunun mümkün olacağını ben pek sanmıyorum. Kendisi de bunu uygulamıyor zaten sadece anlatıyor.
Ben dönmek istemiyorum zaten eğer Hindistan romunda tüm güncellemeleri vpn ile alabiliyorsam. Sadece bu iki konuda aydınlanmaya ihtiyacım var.Bildiğim kadarıyla sistem bizimkiyle Hindistan romu bir gördüğünden hata vermiyor. @yiitgven7x daha iyi açıklar.
Ama güvelik güncellemesini alamıyoruz işte sorun orda baba..Ben dönmek istemiyorum zaten eğer Hindistan romunda tüm güncellemeleri vpn ile alabiliyorsam. Sadece bu iki konuda aydınlanmaya ihtiyacım var.