TR ROM'una dönmek için C.23'ten yüksek bir versiyonun OPPO'nun sitesine yüklenmesi gerekiyor. Recovery ile downgrade yapamıyoruz maalesef.
Peki vpn ile güvenlik ve normal sistem güncellemelerini almaya devam edebilir miyiz?TR ROM'una dönmek için C.23'ten yüksek bir versiyonun OPPO'nun sitesine yüklenmesi gerekiyor. Recovery ile downgrade yapamıyoruz maalesef.
ColorOS 7 sürümünü nasıl aldıysak bu şekilde alacağız o güncellemeleride büyük ihtimalle. C.24 veya güvenlik güncellemesi yayınlandığında anlarız olayı.Peki vpn ile güvenlik ve normal sistem güncellemelerini almaya devam edebilir miyiz?
Pekâlâ teşekkürler bilgiler için.ColorOS 7 sürümünü nasıl aldıysak bu şekilde alacağız o güncellemeleride büyük ihtimalle. C.24 veya güvenlik güncellemesi yayınlandığında anlarız olayı.
Bildiğim kadarıyla yeniden rom indirmemiz gerekmiyor ama VPN gerekli.Ya peki normal TR güncellemelerini aldığımız gibi direk Yazılım Güncelleme kısmından Hindistan güncellemelerini de alamaz mıyız ki? İlla VPN kullanarak yeniden ROM indirerek mi yapacağız?
Anladım hocam çok teşekkür ederim Yani Hindistan VPN ile bağlanarak güncellemeleri denetlemek gerekecek sanırım. Konumu Hindistan yapmamız gerekir mi sence? Türkiye'ye geri çekmiştim de ben konumuBildiğim kadarıyla yeniden rom indirmemiz gerekmiyor ama VPN gerekli.
Rom ile alırken konumu Türkiye olarak bırakanlar vardı sanırım. Güncelleme geldiğinde deneriz onu.Anladım hocam çok teşekkür ederim Yani Hindistan VPN ile bağlanarak güncellemeleri denetlemek gerekecek sanırım. Konumu Hindistan yapmamız gerekir mi sence? Türkiye'ye geri çekmiştim de ben konumu
Tamamdır bekleyelim bakalım nasıl olacak Ama yalan yok iyi ki güncellemişim cidden çok memnunum.Rom ile alırken konumu Türkiye olarak bırakanlar vardı sanırım. Güncelleme geldiğinde deneriz onu.