Ben g3cenlerde flash tool uygulasi ile denedim ama yapamafimBende aynı durumdayım ya flash ile kuracağız yada siteye 7 guncellemesinin düşmesini bekleyeceğiz
Ben g3cenlerde flash tool uygulasi ile denedim ama yapamafimBende aynı durumdayım ya flash ile kuracağız yada siteye 7 guncellemesinin düşmesini bekleyeceğiz
Siteden indirdigin rom ile olmaz 5 6 GB lik rom var flash için onu yapmak lazım LG kullaniyorken yapıyordum bu biraz karışık geldi denemedim hiçBen g3cenlerde flash tool uygulasi ile denedim ama yapamafim
Valla dostum buldumda bir ise yaramiyorSiteden indirdigin rom ile olmaz 5 6 GB lik rom var flash için onu yapmak lazım LG kullaniyorken yapıyordum bu biraz karışık geldi denemedim hiç
C27 sürümüne güncelle düzeliyor
Bu C27 sürümü için gösterebileceğiniz bir link varmıC27 sürümüne güncelle düzeliyor
Google Play'den India VPN yi indir sonra ayarlardan bölgeni Hindistan olarak seç ve yazılım güncelleme kısmına tıkla yeni yazılım gelecek yükle bu kadarBu C27 sürümü için gösterebileceğiniz bir link varmı
Hint romu yüklü telefonumda
Tabii cihazında halihazırda bir hindistan rom varsa dostumBu C27 sürümü için gösterebileceğiniz bir link varmı
Hint romu yüklü telefonumda
Hindistan rom'una bende sahibim ama vpn ile yapsamda güncelleme ortada yok. Bu güncellemede kademe kademe geliyor.Google Play'den India VPN yi indir sonra ayarlardan bölgeni Hindistan olarak seç ve yazılım güncelleme kısmına tıkla yeni yazılım gelecek yükle bu kadar
Mesajlar birleştirildi:
Tabii cihazında halihazırda bir hindistan rom varsa dostum
Evet olabilir pardon..Hindistan rom'una bende sahibim ama vpn ile yapsamda güncelleme ortada yok. Bu güncellemede kademe kademe geliyor.
Evet katılıyorum, sanırım kademe kademe veriliyorEvet olabilir pardon..