Yaptım gayet stabil kaliteye kalite katmış ekstra bişey yok dostum. Ama kamera baya baya düzeltilmiş..Merhaba arkadaşlar hindistan üzerinden güncelleme geldi c27 sizler yaptınız mı eğer yaptıysanız herhangi bi değişiklik varmı?
Ana ekran düzeni kilitleme gelmişYaptım gayet stabil kaliteye kalite katmış ekstra bişey yok dostum. Ama kamera baya baya düzeltilmiş..
Videolara otomatik oynatma ve video izlerken ekran görüntüsü alma dosyalarda silinenleri komple temizleme özelliği filan gelmiş benim bulduklarım bunlar güncellemek isteyenlerin bilgisine yükleyipte ekstra bi yenilik bulan olursa da burada paylaşın lütfenAna ekran düzeni kilitleme gelmiş
Bölgeyi Hindistan seçeceksin evet. VPN açık şekilde kontrol edersen eğer cihazına gelmişse alacaksın.VPN ile kontrol ettim henüz bana gelmemiş C.27 sürümü. Bölgeyi Hindistan'a geçirerek mi kontrol ettiniz yoksa bölge Türkiye'de ayarlı olsa da VPN ile bağlandığınızda otomatik olarak buluyor mu?
Bu arada Oppo Hindistan sitesinde yer alan A.25 ROM'unu kursam bir değişim olur mu? Hali hazırda Hindistan romu ile ColorOS 7 aldım ama gelen diğer güncellemeleri nasıl alacağım hakkında bir fikir yürütemedim. Güncelleme alanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bölge değiştirmenize gerek yok. Yazılım Güncellemesi kısmı internet ip'sinden veri çekiyor. Güncellemenin gelmemesi ise kademeli dağıtılmasıdır.VPN ile kontrol ettim henüz bana gelmemiş C.27 sürümü. Bölgeyi Hindistan'a geçirerek mi kontrol ettiniz yoksa bölge Türkiye'de ayarlı olsa da VPN ile bağlandığınızda otomatik olarak buluyor mu?
Bu arada Oppo Hindistan sitesinde yer alan A.25 ROM'unu kursam bir değişim olur mu? Hali hazırda Hindistan romu ile ColorOS 7 aldım ama gelen diğer güncellemeleri nasıl alacağım hakkında bir fikir yürütemedim. Güncelleme alanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Doğrudur üstat. Ama bu Hindistan rom hoşuma gitti çok. Türkiye'den ve Avrupa'dan 3-5 adım önde gidiyor. Temmuz güncellemesini bile aldık baksana. Gayet iyi böyle devamBölge değiştirmenize gerek yok. Yazılım Güncellemesi kısmı internet ip'sinden veri çekiyor. Güncellemenin gelmemesi ise kademeli dağıtılmasıdır.
Katılıyorum güncellemeleri önceden almak her zaman daha iyi.Doğrudur üstat. Ama bu Hindistan rom hoşuma gitti çok. Türkiye'den ve Avrupa'dan 3-5 adım önde gidiyor. Temmuz güncellemesini bile aldık baksana. Gayet iyi böyle devam