Tartışma ColorOS 7 İkinci Etap Başladı (Reno 2Z)

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
@Ragnarlodbrok
Ekranlar ve menüler arası geçiş çok daha akıcı ve tepkisel olmuş. İlk dikkatimi çeken o. Parmak izi animasyonlarını yenileyelim derken bozmuşlar. Özellikle parmak izi çemberinin ışığı yoğun ışık altında çok düşük.
Bence güzel olmuş yeni parmak izi animasyonları eklenmiş ekranı parlak ışıkta belli oluyor ama yine de güzel telefon hızlandı maşallahı var
Mesajlar birleştirildi:

İnşallah o günleri bizde görürmüyüz acaba ?
Goruceksiniz :)

Berat Öztürk

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Netflix ile ilgili bir değişiklik yok sanırım,telefonun şarj olmasını bekliyorum.Umarım değişiklikler bizi pişman etmez.

asabi_pir

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar sonunda geldi güncelleme alırım bir hayırlı olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-06-11-58-58-81.png
    Screenshot_2020-07-06-11-58-58-81.png
    227.8 KB · Görüntüleme: 55

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Cihaz
Reno 5
Netflix ile ilgili bir değişiklik yok sanırım,telefonun şarj olmasını bekliyorum.Umarım değişiklikler bizi pişman etmez.
Netflix için değişecek bir durum yok ne yazık ki. Bu durum Oppo ve Netflix arasındaki anlaşmaya bakıyor, sizde en azından bir kere Netflix'i arayıp bu durumu söyleyip şikayet ederseniz belki yarar. Geçmişte bir konu açmıştım onu da okuyup bilgi edinip arayabilirsiniz müşteri hizmetlerini;

Taxicii

Taze Üye
Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar bende aldım cihaz performans ve görsel olarak harika oldu yanliz kamerada bozukluk var gibi inşallah yakın zamanda iyileşme sunar lar

eerkanyildizz

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Bende güncelledim fakat bariz ne değişiklik var çözemedim. Şu şu olmuş efsane olmuş dediğiniz bir şey var mı