Tartışma ColorOS 7 İkinci Etap Başladı (Reno 2Z)

asabi_pir

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Dark mod güzel kapalı ekran saati altında cevapsız çağrı WhatsApp bildirimleri görünmüyordu artık görünüyor. Parmak izi hızlı. Çok büyük bir değişiklik olmamış gibi ama olanlarda iyi olmuş. Benim kanaatim kullanışlılık ve stabil çalışma açısından başarılı bir güncelleme.

Edit: bu ikonları düzenleme işi başarılı olmuş fark mode ile birlikte tema mağazasına gerek kalmamış bence

Son düzenleme:

Berat Öztürk

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Güncellemeyi tamamladım,yaklaşık iki saattir kullanıyorum.Cihaz gözle görülür şekilde hızlandı.Uygulama giriş çıkışları çok daha akıcı,kapalı ekran saati geliştirmeleri yerinde,parmak izi ilk aldığım zaman ki hızına geri döndü.Gelen maildeki dosyaları tarayıcıda açıyordu,ayrıca iş profiline geçerken sorunlar yaşıyordum,hepsi çözülmüş.Fakat halen bildirim ve zil sesinin seviyesini ayrı kullanamıyoruz.

Erolalper

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Güncellemeyi tamamladım,yaklaşık iki saattir kullanıyorum.Cihaz gözle görülür şekilde hızlandı.Uygulama giriş çıkışları çok daha akıcı,kapalı ekran saati geliştirmeleri yerinde,parmak izi ilk aldığım zaman ki hızına geri döndü.Gelen maildeki dosyaları tarayıcıda açıyordu,ayrıca iş profiline geçerken sorunlar yaşıyordum,hepsi çözülmüş.Fakat halen bildirim ve zil sesinin seviyesini ayrı kullanamıyoruz.

Yahu inanılmaz kotu birsey bu bildirim ve zil ses seviyesini ayiramamiz, hayal kırıklığına uğradım değişmediğini soylediginizde :) ovkader uygulama denedim, ayiramiyorum. Zil sesini duyim diye yuksege alıyorum bildirim sesi korkutuyor, kisiyorum telefon çağrılarını duyamıyorum.