ColorOS 7 Türkiye ve Avrupa Dağıtım Tarihleri

W

wittroc

Guest
Bu arada daha önce ekran otomatik döndürme açıkken ekranın üst kısmında simge gösteriyordu gitmiyodu çok saçmaydı onunda kaldırmışlar artık görünmüyor güzel
Mesajlar birleştirildi:

Ayrıca simgelere özelleştirme ler gelmiş ve harika olmuş
Simge özelleştirme için örnek atar mısınız?
Mesajlar birleştirildi:

Simge özelleştirme için örnek atar mısınız?
Bu başlıktan.

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Ben bunu tercih ettim simgeleri küçültüm ve çift damlacık sitili gibi daha birçok tercih var ayrıca arayüz geçiş sitilide gelmiş bitane
Mesajlar birleştirildi:

Ayrıca simgelerin kutucuk içindeki harflerinde boyutunu ayarlama var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-10-23-07-15-65.jpg
    Screenshot_2020-06-10-23-07-15-65.jpg
    347.4 KB · Görüntüleme: 77
W

wittroc

Guest
Ben bunu tercih ettim simgeleri küçültüm ve çift damlacık sitili gibi daha birçok tercih var ayrıca arayüz geçiş sitilide gelmiş bitane
Mesajlar birleştirildi:

Ayrıca simgelerin kutucuk içindeki harflerinde boyutunu ayarlama var
Şarj simgesini de düzenleme gelecekti sanırım ya da tema mağazasıyla yapılıyordu. Gelmiş mi?

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Şarj simgesi karanlık modda çok belli olmuyor ancak normalden renklenmis sadece ama pil uygulamasida değişmiş belki şarj gostergesiyle alakalı ayar vardır ama ben bilamadim

Homeros

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
A9 2020
Sanırım A5 ve A9 2020 için Ağustos ayı içine dahil olan bütün ülkelerde güncellemenin Temmuz ayına çekilmiş olması söz konusu. Konudaki kaynak ve Twitter üzerindeki paylaşımları bütün Avrupa ülkelerini Temmuz ayına kayırmış bu cihazlar adına.

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Cihaz
Reno 2Z
Bu arada daha önce ekran otomatik döndürme açıkken ekranın üst kısmında simge gösteriyordu gitmiyodu çok saçmaydı onunda kaldırmışlar artık görünmüyor güzel
Mesajlar birleştirildi:

Ayrıca simgelere özelleştirme ler gelmiş ve harika olmuş
En cezbedici özellik o zaten :D

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Evet gerçekten can sıkıcıydı iyi olmuş bu arada bariz hissedilir bir hızlanma var cihazda özellikle ekran yenilemede

W

wittroc

Guest
Sanırım A5 ve A9 2020 için Ağustos ayı içine dahil olan bütün ülkelerde güncellemenin Temmuz ayına çekilmiş olması söz konusu. Konudaki kaynak ve Twitter üzerindeki paylaşımları bütün Avrupa ülkelerini Temmuz ayına kayırmış bu cihazlar adına.
Ağustos ayında çıkması cidden berbat. Eylül ayında Android 11 çıkıyor eyy Oppo, ağustos ne? Bir zahmet temmuza çeksinler.