Herhangi bir tepki vermedim sevgili üyemiz. Yapmam gereken uyarıyı yaptım sadece.Ben ilk defa birşey sordum yeni katıldım verdiğin tepki hoş değil admin
Herhangi bir tepki vermedim sevgili üyemiz. Yapmam gereken uyarıyı yaptım sadece.Ben ilk defa birşey sordum yeni katıldım verdiğin tepki hoş değil admin
Kesinlikle katılıyorum. Tek isteğim dark mode. Şu gelsin de sonra ne yaparlarsa yapsınlar...Ağustos ayında çıkması cidden berbat. Eylül ayında Android 11 çıkıyor eyy Oppo, ağustos ne? Bir zahmet temmuza çeksinler.
Acaba güncellemeden birkaç gün veya hafta önce Haziran ayı güvenlik güncellemesini aldınız mı? Yoksa Mayıs üzerine mi geldi coloros 7 güncellemesi?Güncelleme alan başka arkadaşlar olursa paylaşsın lutfen
Paylaştıkları ekran görüntüsünde VPN açık gözüküyor. Büyük ihtimalle VPN ile aldılar.Elimi anında telefona attım ama oysaki gelmemiş... Teknoburadayı severimi Volkan Manav bir Oppo'cu bana göre belki de yayınlamayı yaptı yavaş yavaş gelir gün içinde
Heyecandan dikkat bile edememişim.. Güncelleme açıklaması da ingilizcePaylaştıkları ekran görüntüsünde VPN açık gözüküyor. Büyük ihtimalle VPN ile aldılar.
VPN ile deneme yapacağım yine de.Heyecandan dikkat bile edememişim.. Güncelleme açıklaması da ingilizce