W
wittroc
Guest
Sanırım Reno modeli Android 10 almamış. Güvenlik güncellemesini yeni sürüm sanan bir kitle var.
Reno 2z si olanlar, durumdan haberdar değilsiniz sanırım, hindistan romu yükleyerek ve hindistan vpn i kullanarak ColorOS 7'yi alabilirsiniz. Yöntemi forumda açıklanmıştır, fikir ben ile Ahmet02 ye aittir.
Bunu yaparsak telefon garanti dışı kalır diyen var. Doğru mu?Reno 2z si olanlar, durumdan haberdar değilsiniz sanırım, hindistan romu yükleyerek ve hindistan vpn i kullanarak ColorOS 7'yi alabilirsiniz. Yöntemi forumda açıklanmıştır, fikir ben ile Ahmet02 ye aittir.
Doğruymuş. Hiç gerek yok valla.Bunu yaparsak telefon garanti dışı kalır diyen var. Doğru mu?
@asK hocam bilginiz var mı?Bunu yaparsak telefon garanti dışı kalır diyen var. Doğru mu?
Mesajlar birleştirildi:
Doğruymuş. Hiç gerek yok valla.
İşimize geliyor hocam, daha ne olsun?Aslında Hindistan rom'unu telefonlarımıza kuramamamız gerekiyor. Garip olan şu CPH1945 seri numaralı bir rom'u CPH1951'e kurabiliyorsunuz. Bizdeki seri numaraları CPH1951EUEX, onlarda CPH1945PUEX. Buna rağmen CPH1945PUEX'i kurduğumuzda CPH1951PUEX olarak geliyor. Sanki telefonla uyumlu gibi geliyor bana.
O zaman bu durumda bu seri numaraları sadece bölgeden bölgeye güncelleme dağıtmak için koyulmuş. Bu koşulda telefonlarımız iki sürümüde çalıştırıyor demektir bu.İşimize geliyor hocam, daha ne olsun?
Dediğiniz gibi olabilir.O zaman bu durumda bu seri numaraları sadece bölgeden bölgeye güncelleme dağıtmak için koyulmuş. Bu koşulda telefonlarımız iki sürümüde çalıştırıyor demektir bu.
Bu konuyla ilgili kesin bir şey yok ortada ancak şirket "orijinalini bozmuşsun kardeşim" diyerek garanti dışı bırakma hakkına sahip.@asK hocam bilginiz var mı?