- Cihaz
- Reno 5
Bende facebook grubunda gördüm düz reno modeli (CPH1921) olan sürüm güncelleme almıştı, ss'ler atıyordu aldığına dair sonrasında ki şeyleri de atmıştı. ColorOS 7.1 hatta
Bendeki Reno2Z de CPH1951,mağzadan aldım.Türkiye'de ki Reno2Z lerin hepsi CPH1951.Bendeki Reno2Z CPH1951, çok çok bilindik bir siteden sıfır aldım, bana 7 gelmedi ColorOS V6.1 hâlâ. CPH1951 Hindistan'ın mıymış?
Kesin mi?Bende facebook grubunda gördüm düz reno modeli (CPH1921) olan sürüm güncelleme almıştı, ss'ler atıyordu aldığına dair sonrasında ki şeyleri de atmıştı. ColorOS 7.1 hatta
Evet, hatta bu forumun facebook grubundan birisi atmıştı gruptaysanız en başlarda çıkıyor bulamazsanız link atarım, almıştı kendisi, hani şu var vpn simgesi falan görmedim sanmıyorum vpn ile olduğunuKesin mi?
Sadece bir kişiyse VPN olabilir ama birden fazla kişiyse gelmiştir.Evet, hatta bu forumun facebook grubundan birisi atmıştı gruptaysanız en başlarda çıkıyor bulamazsanız link atarım, almıştı kendisi, hani şu var vpn simgesi falan görmedim sanmıyorum vpn ile olduğunu
İşte tek o kişide gördüm, başka birinden de bulmaya çalışıyorum da bulamıyorum... Haftasonu geleceğini sanmıyorum yarın umudumuz, gelmezse haftalara kaldık.Sadece bir kişiyse VPN olabilir ama birden fazla kişiyse gelmiştir.
Tek bir kişi attıysa VPN ile alınmıştır bence.İşte tek o kişide gördüm, başka birinden de bulmaya çalışıyorum da bulamıyorum... Haftasonu geleceğini sanmıyorum yarın umudumuz, gelmezse haftalara kaldık.
Deneyimleriniz için teşekkürler.Son tespitlerimi paylaşayım ses açma kapama şekli değişmiş ekran uyku durumundayken gelen bildirimler kapalı ekranda gozuuyoe ekranı uyandırmak iz gerek bununla ilgili aradım oppoyu ek güncelleme ile düzeltilecek dediler kamera zoom stili değişmiş artı 40 megapiksel seçeneği gelmiş oyun alanında yenilikler mevcut kısacası yepyeni bir cihaz alıp sıfırdan alışmak gerekir okadar değişti diyebilirim şarj konusunda bana göre hiçbir fark yok seste bir tık iyileşme var gibi hareketli ekran çekme kısa yol eklenmiş 10 x zoom da ekran kaydı yoktu eklenmiş yan ekran düzeltme yapilmis